من یقم اگه بازه همیشه دراین حده عزیز همیشه هم شالام ۳مترین پس پوشش میدن اون روسری بچگانه میپوشه بخدا
خوب تو كه نميتوني واسه اون حد بزاري براي پوشش يعني تا اينقدر باز بودن اشكالي نداره بيشتر از اون مشكل دار ميشه ببين واسه هر كسي حجاب يه تعريف و حدي داره كه كمتر از اون رو بيحجابي و بي حيايي ميدونه بيشتر از اونوممكنه هشك مذهبي بدونه مثلا تصور كن يه جاري گيرت ميومد كه تو خونه هم با چادر نماز ميگشت و فقط دماغش بيرون بود اونوقت به تو ميگفت بي حيا كه ببخشيد با سن بزرگتونمايش ميدي چون با سن بزرگ حتي از زير مانتو گشاد گشاد هم معلومه و ميگفت جاري ام هيلي چاقه بايد چادر سر كنه شما زير بار ميرفتي؟
ببین وقتی قراره حرص بخوری کمتر رفت و آمد کن ارزششو نداره با روان خودت بازی کنی شوهرتم با داداشش مث ...
ب خاطر رفتارش هر وقت بریم اونجا بیخود باشوهرم دعوام میشه اونم میگه اخه ب من چه ک اون اینطوری میگرده زبون داری ب خودش بگو جلو شوهر من درس بگرد ن ک بیای منو بازخواست کنی
اون اصلا شال نمیپوشه ماک بریم اونجا از این روسری کوچیکا میبنده
قبلا هم گفتم جاري هاي من چادري اند من جلو برادرشوهرام حتي روسري سر نميكنم باز خوبه جاري تو يه روسري الكي سرش هست لباسام هم بيشتر اوقات تنگه يه تيشرت كوتاه با شلوار كوتاه يا پيرهن ساحلي ميپوشم جلوشون
خوب تو كه نميتوني واسه اون حد بزاري براي پوشش يعني تا اينقدر باز بودن اشكالي نداره بيشتر از اون مشكل ...
هیچ وقت طوری رفتار نمیکنم پیش شوهر کسی ک زن طرف ناراحت شه منظورم اینه حد خودمو میدونم خیلیم مذهبی نیستم اما بی حیام نیستم سینمو برا برادر شوهر ب نمایش بزارم
بی حیام هستی یا ن مدلت اونطوریه من اون یکی جاریم بلوز شلواری میگرده ولی حیا داره حیا ب نظرم ...
گفتم بي حيايي يه تعريف مشخصي نداره يه رفتار از نظر من مشكلي نداره اما مثلا يه خانوم اگه صداش زياد باند باشه ممكنه بهش بگن بي حيا از نظر جاري هام كه پوشش ام مشكلي نداره اونا راحت اند باهام
تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام 98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم* میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢 اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙