2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 24326 بازدید | 193 پست
من یقم اگه بازه همیشه دراین حده عزیز همیشه هم شالام ۳مترین پس پوشش میدن اون روسری بچگانه میپوشه بخدا

ببین وقتی قراره حرص بخوری کمتر رفت و آمد کن

ارزششو نداره با روان خودت بازی کنی

شوهرتم با داداشش مثلا جمعه بره برن کوه دوستانه 

که همدیگه رو ببینن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگع وقتی حجاب و حرمتها رو خودتون با دست خودتون برمیدارید،نمیتونی شما تعیین کنی کی چقدر بیححاب باشه ...

موافقم  وقتی خدا دستور میده حجاب برای زن

و مرد نباید به نامحرم نگاه کنه لابد یه چیزی بوده که گفته

من یقم اگه بازه همیشه دراین حده عزیز همیشه هم شالام ۳مترین پس پوشش میدن اون روسری بچگانه میپوشه بخدا

خوب تو كه نميتوني واسه اون حد بزاري براي پوشش يعني تا اينقدر باز بودن اشكالي نداره بيشتر از اون مشكل دار ميشه ببين واسه هر كسي حجاب يه تعريف و حدي داره كه كمتر از اون رو بيحجابي و بي حيايي ميدونه بيشتر از اونوممكنه هشك مذهبي بدونه مثلا تصور كن يه جاري گيرت ميومد كه تو خونه هم با چادر نماز ميگشت و فقط دماغش بيرون بود اونوقت به تو ميگفت بي حيا كه ببخشيد با سن بزرگتونمايش ميدي چون با سن بزرگ حتي از زير مانتو گشاد گشاد هم معلومه و ميگفت جاري ام هيلي چاقه بايد چادر سر كنه شما زير بار ميرفتي؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ببین وقتی قراره حرص بخوری کمتر رفت و آمد کن ارزششو نداره با روان خودت بازی کنی شوهرتم با داداشش مث ...

ب خاطر رفتارش هر وقت بریم اونجا بیخود باشوهرم دعوام میشه اونم میگه اخه ب من چه ک اون اینطوری میگرده زبون داری ب خودش بگو جلو شوهر من درس بگرد ن ک بیای منو بازخواست کنی 

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
اون اصلا شال نمیپوشه ماک بریم اونجا از این روسری کوچیکا میبنده

قبلا هم گفتم جاري هاي من چادري اند من جلو برادرشوهرام حتي روسري سر نميكنم باز خوبه جاري تو يه روسري الكي سرش هست لباسام هم بيشتر اوقات تنگه يه تيشرت كوتاه با شلوار كوتاه يا پيرهن ساحلي ميپوشم جلوشون

خوب تو كه نميتوني واسه اون حد بزاري براي پوشش يعني تا اينقدر باز بودن اشكالي نداره بيشتر از اون مشكل ...

هیچ وقت طوری رفتار نمیکنم پیش شوهر کسی ک زن طرف ناراحت شه منظورم اینه حد خودمو میدونم خیلیم مذهبی نیستم اما بی حیام نیستم سینمو برا برادر شوهر ب نمایش بزارم 

قبلا هم گفتم جاري هاي من چادري اند من جلو برادرشوهرام حتي روسري سر نميكنم باز خوبه جاري تو يه روسري ...

بی حیام هستی یا ن مدلت اونطوریه

من اون یکی جاریم بلوز شلواری میگرده ولی حیا داره حیا 

ب نظرم حیا ی چیز ذاتیه بخدا

بی حیام هستی یا ن مدلت اونطوریه من اون یکی جاریم بلوز شلواری میگرده ولی حیا داره حیا  ب نظرم ...

گفتم بي حيايي يه تعريف مشخصي نداره يه رفتار از نظر من مشكلي نداره اما مثلا يه خانوم اگه صداش زياد باند باشه ممكنه بهش بگن بي حيا از نظر جاري هام كه پوشش ام مشكلي نداره اونا راحت اند باهام

ب خاطر رفتارش هر وقت بریم اونجا بیخود باشوهرم دعوام میشه اونم میگه اخه ب من چه ک اون اینطوری میگرده ...

بیا خصوصی یه چیزی بگم

😕😕😕

خب ایرادش چیه عزیزم

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙