اره بخدا میشه من ک یقم بازه ولی کسی ب خودش اجازه نمیده نگاه چپ بهم بندازه اما اون یقشو باز میکنه ک م ...
عزیزم خدایی بگو. اگر اندامت شبیه اون بود بازم هی خودت میپوشوندی؟
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم من هرچی میگم شما جبهه گرفتی ی ساز مخالف میزنی میگی هر دو یقه باز میپوشن میگم خوب براشون طبیعیه ...
من خواهرشوهرم بیاد خونم سر بزنه لباسم عادی اما مثلا شام دعوتشون کنم خوب به خودم میرسم. شما اینجوری نیستی؟؟؟ همیشه ی مدلی؟
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اره بخدا میشه من ک یقم بازه ولی کسی ب خودش اجازه نمیده نگاه چپ بهم بندازه اما اون یقشو باز میکنه ک م ...
عزیزم این حسیه که تو داری، ما نمیگیم تو دروغ میگی خدای نکرده میگیم شاید اشتباه حس میکنی، به خاطر اینکه بالاخره خودتو باهاش مقایسه میکنی و ما همه خانومیم و این حساسیت ها رو میفهمیم، میگیم شاید روت تاثیر گذاشته و اشتباهی داری قضاوت میکنی، سعی کن دیدت رو بهش خوب کنی و فرض رو بزاری رو اینکه اونم قصدی نداره، آدم وقتی نسبت به یکی جبهه میگیره همه کارای اونو بد میبینه و منظور دار
تپلم اما بدفرم نیستم 😂احساس کمبودی پیشش ندارم قدش نصف منه ولی اندامش خوبه بعد جلو مردا میندازه بیرو ...
عزیزم همیشه جدا از تمام این حرفا وقتی چیزی نمیتونی تغییر بدی براش حرص نخور که پیر شی. ببرش بزار دورترین گوشه ذهنت و اصلا درگیرشاید نباش
من خواهرشوهرم بیاد خونم سر بزنه لباسم عادی اما مثلا شام دعوتشون کنم خوب به خودم میرسم. شما اینجوری ن ...
ن خوب من اگر قرار باشه مهمون دعوت کنم و میدونم ک خواهرشوهر و جاری خواهر هرکس زودتر میاد ب خودم میرسم همونطور ک باید جلو ادامه مهمونا ظاهر بشم ظاهر میشم الان شلخته باشم جاری بیاد و خواهرشوهر بیاد منو با شلختگی ببینه شب ک همه اومدن برم خودمون درس کنم؟چ کاریه از اول اراسته ظاهر میشم نهایت رژم کم شد ی رژ میزنم غیر اینه؟
شوهرم کلا مدلش اونطوریه ک زن ک پوشش بد باشه خیلی معذب میشه ولی میگه نمیشه ک از برادرم دس بکشم من اصل ...
عزیزم شما که باید همیشه سعی کنی بهترین خودت باشی و اینو بدون جز با خودت با هیچکسی در رقابت نیستی و قطعا چاقی بجز مسئله ظاهری برای سلامتی مضره پس سعی کن با تغذیه و ورزش اندام زیبا و سالمی داشته باشی
خوب وقتی برادرشون رو دوست دارن باید کاری کنن که پیشش اذیت نشن و از حساسیتشون کم بکنن خونه برادر نه تو جامعه تو مهمونی هرجایی هر پوششی ممکنه باشه