2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست
اره بخدا میشه من ک یقم بازه ولی کسی ب خودش اجازه نمیده نگاه چپ بهم بندازه اما اون یقشو باز میکنه ک م ...

عزیزم خدایی بگو. اگر اندامت شبیه اون بود بازم هی خودت میپوشوندی؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسیکه اندامش خوب باشه احتیاجی نیس خط سینه شو بندازه بیرون یه تیشرت و شلوار جین هم بپوشه مث ماه میشه ...

بگووو خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
عزیزم من هرچی میگم شما جبهه گرفتی ی ساز مخالف میزنی میگی هر دو یقه باز میپوشن میگم خوب براشون طبیعیه ...

من خواهرشوهرم بیاد خونم سر بزنه لباسم عادی اما مثلا شام دعوتشون کنم خوب به خودم میرسم. شما اینجوری نیستی؟؟؟ همیشه ی مدلی؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شاید چون تپلی مجبوری خودتو زیر لباسا قایم کنی شاید اگ هیکلت مث جاریت بود تو هم لخت و پتی میگشتی!!!!

تپلم اما بدفرم نیستم 😂احساس کمبودی پیشش ندارم قدش نصف منه ولی اندامش خوبه بعد جلو مردا میندازه بیرون من قایم نمیکنم خودمو راحت نیستم لباس ناجور بپوشم 

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
اره بخدا میشه من ک یقم بازه ولی کسی ب خودش اجازه نمیده نگاه چپ بهم بندازه اما اون یقشو باز میکنه ک م ...

عزیزم این حسیه که تو داری، ما نمیگیم تو دروغ میگی خدای نکرده میگیم شاید اشتباه حس میکنی، به خاطر اینکه بالاخره خودتو باهاش مقایسه میکنی و ما همه خانومیم و این حساسیت ها رو می‌فهمیم، میگیم شاید روت تاثیر گذاشته و اشتباهی داری قضاوت میکنی، سعی کن دیدت رو بهش خوب کنی و فرض رو بزاری رو اینکه اونم قصدی نداره، آدم وقتی نسبت به یکی جبهه میگیره همه کارای اونو بد میبینه و منظور دار

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
عزیزم خدایی بگو. اگر اندامت شبیه اون بود بازم هی خودت میپوشوندی؟

ب واله من مدلم اینطوریه دوس ندارم پیش مرد جماعت زیاد ازاد باشم اذیت میشم بخدا من خیلی از اون خوشگلترم هستم مشکلم با بی حیاییشه 

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
تپلم اما بدفرم نیستم 😂احساس کمبودی پیشش ندارم قدش نصف منه ولی اندامش خوبه بعد جلو مردا میندازه بیرو ...

عزیزم همیشه جدا از تمام این حرفا وقتی چیزی نمیتونی تغییر بدی براش حرص نخور که پیر شی. ببرش بزار دورترین گوشه ذهنت و اصلا درگیرشاید نباش

من خواهرشوهرم بیاد خونم سر بزنه لباسم عادی اما مثلا شام دعوتشون کنم خوب به خودم میرسم. شما اینجوری ن ...

ن خوب من اگر قرار باشه مهمون دعوت کنم و میدونم ک خواهرشوهر و جاری خواهر هرکس زودتر میاد ب خودم میرسم همونطور ک باید جلو ادامه مهمونا ظاهر بشم ظاهر میشم الان شلخته باشم جاری بیاد و خواهرشوهر بیاد منو با شلختگی ببینه شب ک همه اومدن برم خودمون درس کنم؟چ کاریه از اول اراسته ظاهر میشم نهایت رژم کم شد ی رژ میزنم غیر اینه؟

ولی وجدانن داری حسادت میکنی

خاهرشوهر منم همینه خودش چاقه 

هرکیو میبینه لاغر و خوشفرمه میگه بیحیاس

خب آدمع لاغر هررر چی بپوشه به چشم میاد 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
شوهرم کلا مدلش اونطوریه ک زن ک پوشش بد باشه خیلی معذب میشه ولی میگه نمیشه ک از برادرم دس بکشم من اصل ...

عزیزم شما که باید همیشه سعی کنی بهترین خودت باشی و اینو بدون جز با خودت با هیچکسی در رقابت نیستی و قطعا چاقی بجز مسئله ظاهری برای سلامتی مضره پس سعی کن با تغذیه و ورزش اندام زیبا و سالمی داشته باشی 

خوب وقتی برادرشون رو دوست دارن باید کاری کنن که پیشش اذیت نشن و از حساسیتشون کم بکنن خونه برادر نه تو جامعه تو مهمونی هرجایی هر پوششی ممکنه باشه