2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست

ولی واقعااا واقعا یقه باز طوری ک چاک سینه معلوم شه نشونه ی بیحیاییه . من خودم استین کوتاه میپوشم جلو نامحرم روسری هم ندارم ولی چاک سینه خدایی خیلی ضایعه س

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اگه مردی به زن برادر خودش به چشم بد نگاه کنه اون مرد مریضه، که اگه زن برادرش نباشه تو خیابون پره زن و دختر بی حجاب و بدحجابه

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
نه. نمیشه حجاب نداشت ولی حیا داشت. نمیشه یقه باز پوشید و ادعا حیا کرد. منم عادی برم خونه خواهرشوهرم ...

بستگی داره تعریفت از حیا چی باشه، استارتر درست میگه حیا تو رفتار و شخصیته نه صرفا پوشش، شما اگه دوتا کشور اونورتر به دنیا میومدی و تو یه فرهنگ پوششی دیگه بزرگ میشدی قطعا بی‌حیا بودی؟ تو هر فرهنگی که بزرگ میشی متناسب با اون خودتو نشون میدی اونوقت معلوم میشه با شخصیت و با حیا هستی یا نه، شما که نمیدونی این خونواده چجوری هستن چی رو بد میدونن چی رو خوب

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
ولی واقعااا واقعا یقه باز طوری ک چاک سینه معلوم شه نشونه ی بیحیاییه . من خودم استین کوتاه میپوشم جلو ...

شاید اسی اغراق میکنه!

البته من ک حس میکنم اغراق هس

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

زنای خیابون با زن تو خونه ک همیشه باهاش رفت وامد داری فرق داره اونا ی لحظن این همیشه جلو چشمه هرکسی ...

برا من مهم نیس چرا الکلی اصرار داری به زود عقایمو عوض کنی من از بچگی اینطوری بزرگ شدم و این چیزای برام بی معنیه مهم نیس حسادت ندارم رو این چیزا اصلا همسرمم اینطوریه 

کسیکه اندامش خوب باشه احتیاجی نیس خط سینه شو بندازه بیرون یه تیشرت و شلوار جین هم بپوشه مث ماه میشه ...ولی چاک سینه کار هر کسی نیس...میدونید چی میگم....یا واضحتر بگم🤣🤣

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
بستگی داره تعریفت از حیا چی باشه، استارتر درست میگه حیا تو رفتار و شخصیته نه صرفا پوشش، شما اگه دوتا ...

بخدا حرف من همین. ببین مشخص جاری استارتر مدلش اینه‌ . فقط مشکل اندام خوبی که جاری داره اما استارتر نداره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان من خودم مانتومیپوشم ولی جاریم چادریه زیرش مانتو کوتاه میپوشه میخاد بلند شه چادرو باز میکنه کونشو میده عقب بلند میشه دوباره چادرو سر میکنه 😂

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
استارتر میگه میشه حجاب نداشت و با حیا بود. نظر شما چیه؟؟

اره بخدا میشه من ک یقم بازه ولی کسی ب خودش اجازه نمیده نگاه چپ بهم بندازه اما اون یقشو باز میکنه ک مردا ببینن فقط هدفش اینه نمیفهمید حرفمو متنفرم ازش 

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
شما میدونی لوندی میکنه؟؟؟ شاید استارتر حساس شده. ما زنا حساس شیم از کاه کوه میسازیم. کسی لباس لختی ب ...

عزیزم من هرچی میگم شما جبهه گرفتی ی ساز مخالف میزنی میگی هر دو یقه باز میپوشن میگم خوب براشون طبیعیه جلو شوهر من بپوشن من میتونم برم خفشون کنم ک چرا جلو شوهر من پوشیدین میتونم جلو این همه زن تو خیابون بگیرم؟اسی میگه لباس باز میپوشه شما میگین حسادت میکنه اما الان خودت داری با جبهه میگی اگر کسی جلو شوهرت لباس باز بپوشه حله؟مشکلی نداری؟خب ببین نشونه میده ناراحت میشی خوب اسی هم ناراحت شده 

عزیزم همه زنیم هر زنی خیلی خوب حس ها و رفتارهارو متوجه میشه جاری ایشون قضاوت نمیکنم طبق گفتهای اسی دارم میگم ایشون حسادت ب جاریشون نمیکنن دارن میگن وقتی من میرم شلختس اما وقتی با شوهرم هستم عالی خوب شما باشی حساس نمیشی؟

عزیزم قبل اینک جبهه بگیری توجه کن بر حرفها 

من موندم حالا چرا سینشون میندازن بیرون بی تلبیتااااا

من دوتا دخترخالم همینجورن شوهرم دارن ولی میریزن بیرووون شوهرا تازه ذوقم میکنن!!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
اره بخدا میشه من ک یقم بازه ولی کسی ب خودش اجازه نمیده نگاه چپ بهم بندازه اما اون یقشو باز میکنه ک م ...

اسی ذهنت بیماره

خعلی هم بیماره

خعلییییییی

کاش شماره جاریتو داشتم میگفتم اون ازت دوری کنه.

خعلی خطرناکی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه