2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست
کامل بخون دوستم‌. استارتر با چادر نمیشینه‌ خودش یقش بازه فقط چون هیکل جاریش خوب و خودش تپل باعث نارا ...

عزیزم من کامل خوندم اما شمام توجه کن ب حرفاش داره میگه لوندی داره انگار منو شما لباس باز بپوشیم اما ب مرد اهمیت ندیم خوب هیچ اتفاقی نمیافته اگر زنی هم شکایت کنه از حسادتشه 

اما اینک من با لباس باز برا ی مرد لوندی کنم و ی زن شاکی بشه یازم حسادته؟یا حق داره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب این جمله اعتقاد داری ک میتوان حجاب داش ولی حیا نداش اما میتوان حیا داشتو حجاب نداش درسته من یقم با ...

خب طفلک با تو راحته شلخته میگرده

با شوهرت رودروایسی داره.

منم با کسایی ک باهاشون راحتم شلخته میگردم

ولی  با کسایی ک رودروایسی دارم ب خودم میرسم.

این یعنی خرابم؟😒😒😒

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

خوش به حالت که این مرضو نداری .پس اکثر خانوما مریضن با در نظر گرفتن حرف شما.بهتره این بحث بی خود و ب ...

استارتر میگه میشه حجاب نداشت و با حیا بود. نظر شما چیه؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دقیقا مریضن باور کن بحثم خیلی منطقیه حسادت فقط مرضه خوش با حالمم هست چون مریض نیستم ارامش دارم اینطو ...

واا با سینه و اندام باز عشوه بیادو شوهرشو تحرریک کنه؟؟؟

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
خودتم یقه باز میپوشم پس یعنی این پوشش تو خانواده شما عادی هست ولی چون جاریت خوش اندام هست باعث شده ح ...

ن اصلا اینطور نیس من رو لباسام حساسم چون تپلم هستم رعایت میکنم منظورم از یقه باز شالمو باز میزارم ولی یقه لباسام باز نیستن زیا بخدا خانواده شوهرم رو حیای من قسم میخورم کار همسرم طوریه ک بیشتر وقتا نیس من تکو تنام و همه رو اسمم قسم میخورن

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
میگه منم یقه باز میپوشم اونم میپوشه ولی چون هیکلش خوبه اون بی‌حیاس من با حیا! ب هیکلش حسودی میکنه ی ...

عزیزم من ارومم 

ب کسی هم بی احترامی نکردم شما چرا نارحت میشی

این خوب نیس سر موضوع و حرف زندگی یک نفر دیگه ک داره دردودل میکنه شما اینطوری حرف بزنی 

اینک هردو یقه باز میپوشن خوب براشون طبیعی هستش هم اینک حرکات و رفتار اون خانوم چطوریه گویا برا اسی ناخوشاینده اینو متوجه میشین؟

عزیزم من کامل خوندم اما شمام توجه کن ب حرفاش داره میگه لوندی داره انگار منو شما لباس باز بپوشیم اما ...

شما میدونی لوندی میکنه؟؟؟ شاید استارتر حساس شده. ما زنا حساس شیم از کاه کوه میسازیم. کسی لباس لختی بپوشه جلو شوهرت و لوندی نکنه حله؟؟ مشکل نداری؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه به خاطر احترام به برادرش باید چنین کاری کنه، این بی احترامیه که خانمش اونطوره.مثل این می مونه که ...

مگه مردا هم تاب میپوشن 😰

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
ن اصلا اینطور نیس من رو لباسام حساسم چون تپلم هستم رعایت میکنم منظورم از یقه باز شالمو باز میزارم ول ...

شاید چون تپلی مجبوری خودتو زیر لباسا قایم کنی

شاید اگ هیکلت مث جاریت بود تو هم لخت و پتی میگشتی!!!!

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

دنیا پره زنه که همه جاشون بیرونه خب تحریک نشه 

زنای خیابون با زن تو خونه ک همیشه باهاش رفت وامد داری فرق داره اونا ی لحظن این همیشه جلو چشمه هرکسی باید حد خودشو بدون

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄