2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست
ب چی حسادت میکنه؟از اینک دوس نداره جاریش اونطوری با اون وضع جلو شوهرش بره حسادته؟مگ چی داره این خانو ...

اصولا زنایی که اعتماد به نفس ندارن یا به شوهرشون اطمینان ندارن نسبت به پوشش بقیه زنا حساسن و در واقع حسودی میکنن

ب چی حسادت میکنه؟از اینک دوس نداره جاریش اونطوری با اون وضع جلو شوهرش بره حسادته؟مگ چی داره این خانو ...

کامل بخون دوستم‌. استارتر با چادر نمیشینه‌ خودش یقش بازه فقط چون هیکل جاریش خوب و خودش تپل باعث ناراحتی شده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس مشكل ات حسادته چون اون خوش اندامه تو چاقي بهش برچسب بي حيا ميزني 

خوش اندامه اره شایدکمیم حسادت باشه اما بخدا بیحیاس من تنها این نظرو ندارم خیلیا میگن ولی من خوشگلترم

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
واقعا بخدا همیشه مانتو بلند جلو باز میپوشه با نیم تنه  و یا مانتو کوتاه کوتاه با نیم تنه شلوار ...

من ٣٧ سالمه مانتو جلو باز با تاپ كوتاه ميپوشم با شلوار زاپدار يا دامن كوتاه چه ربطي به سن داره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شوهرت می تونه به برادرش بگه من خونتون در صورتی میام که خانمت لباس پوشیدنش رو بهتر کنه.من سختمه و معذ ...

یکم زشت نیست این حرف؟

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
من ٣٧ سالمه مانتو جلو باز با تاپ كوتاه ميپوشم با شلوار زاپدار يا دامن كوتاه چه ربطي به سن داره

دیگ ادم سنش میره بالا تیپ بزن خوشگل بگرده ولی یکم سر سنگینم باشه بد نیست 

داداش ندارم الحمدلله😉😉

خوب همونه ديگه من دو تا برادر دارم البته مجردن اما هميشه ميترسم زن كه بگيرن خانومهاشون مثل شما فكر كنند و برادرها رو از هم دور كنند جاري عضو خانواده است ما عروس يك خانواده ايم و عضو خانواده جديدي شديم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ب این جمله اعتقاد داری ک میتوان حجاب داش ولی حیا نداش اما میتوان حیا داشتو حجاب نداش درسته من یقم با ...

نه. نمیشه حجاب نداشت ولی حیا داشت. نمیشه یقه باز پوشید و ادعا حیا کرد. منم عادی برم خونه خواهرشوهرم آرایش نمبکنم اما مهمونی و دورهمی به خودم میرسم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

میگه منم یقه باز میپوشم اونم میپوشه ولی چون هیکلش خوبه اون بی‌حیاس من با حیا! ب هیکلش حسودی میکنه

ی کمم گل گاو زبون دم کن بخور عزیزم آروم باشی زشته تو تاپیکا اینجور ریپلای کنی

عاشق خوراکی‌ام😋 عاشق خونه ویلایی قدیمیمون😍 بفرمایید چای قند پهلوِ دیشلمه🥰 

جاری عوضی منم جلو شوهرم و برادر شوهرام همیشه بدون روسری و گاهی وقتا با تیشرت 

مثل جاری تو عوضیه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خوش به حالت که این مرضو نداری .پس اکثر خانوما مریضن با در نظر گرفتن حرف شما.بهتره این بحث بی خود و ب ...

دقیقا مریضن باور کن بحثم خیلی منطقیه حسادت فقط مرضه خوش به حالمم هست چون مریض نیستم ارامش دارم اینطوری