2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بفرما اگه کمکی ازدستمون بربیاد کوتاهی نمیکنیم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
مرخصی زایمان رو حتما باید بعد از بدنیا اومدن بچه استفاده کرد؟نمیشه تو دوران بارداری استفاده کرد؟

اگه از دکتر متخصص نامه ببری که استراحت دارید بهتون مرخصی میدن به نظرم از ماه هفتم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم اگه نظر دکتر استراحت مطلق باشه کلا تا زایمان فرزندبا تایید پزشکی قانونی استراحت داری بعدشم که مرخصی زایمانته البته باپزشکت صحبت کن اونا تمام قوانینو میدونن البته اگه لازم به استراحت باشه وگرنه دکترتاییدنکنه فقط مرخصی زایمان داری 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
یعنی به جای اینکه بعد زایمان 9ماه برم مرخصی الان نمیتونم برم؟

نمیدونم ولی بعیده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بستگی به شعور دکترت داره نامه بده من حالت تهوع شدید داشتم حتی فک میکردم بچه رو هم بالا اوردم دکتر میگفت تهوع برا همه هست نمیدم نامه 😕 با نامه میتونی نری سرکار 

منم البته نموند ولی خب دکتره خیلی نامرد بود 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش