2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا غلط کردم کی میخواست حالا دوست بشه، یکی بهم پیشنهاد داده گفته دارم جدا میشم منم خیلی وقته میشناس ...

نکن اینکارو دروغ میگن همشون همینو میگن مگه تو چند سالته ک به ی مرد متاهل اجازه میدی همچین حرفی بزنه بهت

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
😂😂😂😂 اونيكه ميخواد با اين اقا بره تو رابطه😂😂

بابا هدف تاپیک دعوای ناموسیه😂😂😂😂

این خانومای بنده خدام اومدن حرص میخورن 

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

متاسفانه شما فقط میتونید این کاربرو اونم شاید اگر تصمیمشو خودش نگرفته باشه منصرف کنید  واقعیت ...

خب دیگه حرف منم اینه به قول شما اتحاد زن ها اگ میبود خیلی از زندگیا نابود نمیشد اینجاس ک میگم جنس خودمون جنس زن کثیف تره و مقصر تر

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎

مرد متاهل برا تنوع طلبی ورابطه میاد جلوی دختر مجرد سبز میشه رو ویرانه زندگی کسی خونه ساختن درست نیست چون پایه اش خرابه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
اسداله زنشو برده کربلا😐😐😐😐

اعههههه باریکلا اسدالله حقوقش و دادی مگه 😐😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیز جان در حیوانات هم ارتباط با حیونی که متعلق به کسی دیگه هستش انجام نمی گیره .تا قبلش تا حد مرگ می جنگن برای تصاحب ولی بعدش نه به هیچ وجه .حالا جواب بده در چه درجه ای از انسانیت هستی؟؟؟

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻

مرد متاهلی بود که با یکی از دوستای دانشگاه من رفته بود تو رابطع نگفته بود دوتا بچه ام داشت  و گفته بود میخوام بگیرمت بیچاره دوستم  وقتی فهمید بیشعور متاهله تا مدت ها افسردگی داشت....در این حد عوضین انقد که اینا بیشعورن پسر مجرد نیست..مار خوردن افعی شدن