بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین مشکل رو دارم اونا میگن 14 پدرومادر من 114
به بابام گفتم من راضی میشم با نصف دارایی و حق طلاق و این چیزا گفت به هیچ وجه این کارو نکن زبونت جلوی مادرشوهر کوتاه باشه بیچاره میشی کسی ک انقدر نگران مهربه ست حتما به فکر طلاق راحتی هستش خلاصه گفت میخت رو محکم بکوب تا عزت و احترام داشته باشی جلوشون توهم کوتاه نیای پشیمونی داره
یه سوال از خانواده نامزدت و خودش چیزی به دل نگرفتی? من از مادرش متنفر شدم از همین الان تصمیم گرفتم هیچوقت باهاش مهربون نباشم و گرم نگیرم و... بنظرت حق دارم?
واااا عزیزم قبول نکنی ها هر موقع هم دلت سوخت و عشقت زد بالا به این فکر کن که نامزدت و خانوادش دارن به طلاق راحت پسرشون فکر میکنم🙂قانونی که تقریبا همه حق ها رو به کرد میده!اون وقت با تو چونه میزنه واسه سکه😒گاهی وقتا خوبه که آدم یه قدم بیاد عقب تر و منطقی به رابطه ش و منافعش نگاه کنه
حق باشماست ولی خسته شدم ازاین موضوع ازبحث ودعوا سپردم به خودشون
خسته نشو عزیزم بحث یه عمر زندگیه من مهریه م ۱۰۰۰تاس که خوب زیاده ولی خانواده ما اینطوری هستن بعد فکر کن خانواده من به دوهزار تا کار راضی نبودن منم با کلی خواهش رسوندم به هزار سر مهریه تقریبا دعوا شد منم نابود و ناراحت رفتم تو اتاقم داداشم اومد گفت چی کار کنم منم گفتم قبول نکردن این رابطه رو تموم میکنم ! واقعا هم این کار رو میکردم با اینکه میمیرم براش
خسته نشو عزیزم بحث یه عمر زندگیه من مهریه م ۱۰۰۰تاس که خوب زیاده ولی خانواده ما اینطوری هستن بعد فکر ...
اخه من خیلی زود عصبی میشم همه جارومیریزم بهم نمیخوام به اون درجه برسم نمیخوام همه دلخوربشن من یه بارخودم گفتم گفتن که نه شوهرمم راضی نیست خودش خانوادش یه خورده گیردادن خانواده منم میگن نه
ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈