2777
2789
عنوان

مهریه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میخواستم ببینم بالاخره چیکار کردین مهریه تون رو? راضی شدین یا اونا قبول کردن

فعلاهیچکدوم عزیزم اختلاف داره پیش میاد اونایه زیاد خانواده من به کم

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈

منم همین مشکل رو دارم اونا میگن 14 پدرومادر من 114

به بابام گفتم من راضی میشم با نصف دارایی و حق طلاق و این چیزا گفت به هیچ وجه این کارو نکن زبونت جلوی مادرشوهر کوتاه باشه بیچاره میشی کسی ک انقدر نگران مهربه ست حتما به فکر طلاق راحتی هستش خلاصه گفت میخت رو محکم بکوب تا عزت و احترام داشته باشی جلوشون توهم کوتاه نیای پشیمونی داره

منم همین مشکل رو دارم اونا میگن 14 پدرومادر من 114 به بابام گفتم من راضی میشم با نصف دارایی و حق طل ...

من ازاین کش مکشاخیلی خسته شدم دخالت نمیکنم دیگه 

پدرت راست میگه 

من ازاین کش مکشاخیلی خسته شدم دخالت نمیکنم دیگه  پدرت راست میگه

یه سوال از خانواده نامزدت و خودش چیزی به دل نگرفتی? من از مادرش متنفر شدم از همین الان تصمیم گرفتم هیچوقت باهاش مهربون نباشم و گرم نگیرم و... بنظرت حق دارم?

واااا عزیزم قبول نکنی ها هر موقع هم دلت سوخت و عشقت زد بالا به این فکر کن که نامزدت و خانوادش دارن به طلاق راحت پسرشون فکر میکنم🙂قانونی که تقریبا همه حق ها رو به کرد میده!اون وقت با تو چونه میزنه واسه سکه😒گاهی وقتا خوبه که آدم یه قدم بیاد عقب تر و منطقی به رابطه ش و منافعش نگاه کنه

یه سوال از خانواده نامزدت و خودش چیزی به دل نگرفتی? من از مادرش متنفر شدم از همین الان تصمیم گرفتم ه ...

چرا خیلیم ناراحت شدم اولش بعدپیش خودم گفتم این ناراحتی به ضررمنه چون اخرش منوشوهرم براهم میمونیم فراموشش کردم 

توام فراموشش کن چون خودت اسیب میبینی 

واااا عزیزم قبول نکنی ها هر موقع هم دلت سوخت و عشقت زد بالا به این فکر کن که نامزدت و خانوادش دارن ب ...

حق باشماست ولی خسته شدم ازاین موضوع ازبحث ودعوا سپردم به خودشون 

ممنونم ازت ❤🌼

خواهش میکنم قربونت فقط شوهرتو درنظربگیر که چه کاری ناراحتش میکنه وتوزندگیت تاثیرداره خانوادش یه جایی هستن 😘😘

حق باشماست ولی خسته شدم ازاین موضوع ازبحث ودعوا سپردم به خودشون 

خسته نشو عزیزم بحث یه عمر زندگیه من مهریه م ۱۰۰۰تاس که خوب زیاده ولی خانواده ما اینطوری هستن بعد فکر کن خانواده من به دوهزار تا کار راضی نبودن منم با کلی خواهش رسوندم به هزار سر مهریه تقریبا دعوا شد منم نابود و ناراحت رفتم تو اتاقم داداشم اومد گفت چی کار کنم منم گفتم قبول نکردن این رابطه رو تموم میکنم ! واقعا هم این کار رو میکردم با اینکه میمیرم براش

خلاصه که میخم رو محکممم کوبیدم برادرشوهرمم بعد از عقد قهر کرد رفت😂ولی به درک 

و اینکه خانواده‌ همسرم هم دستشون اومد که با خانواده بالاتر از خودت وصلت کردن مزایا داره اما معایب هم داره🙃

خسته نشو عزیزم بحث یه عمر زندگیه من مهریه م ۱۰۰۰تاس که خوب زیاده ولی خانواده ما اینطوری هستن بعد فکر ...

اخه من خیلی زود عصبی میشم همه جارومیریزم بهم نمیخوام به اون درجه برسم نمیخوام همه دلخوربشن من یه بارخودم گفتم گفتن که نه شوهرمم راضی نیست خودش خانوادش یه خورده گیردادن خانواده منم میگن نه

خلاصه که میخم رو محکممم کوبیدم برادرشوهرمم بعد از عقد قهر کرد رفت😂ولی به درک  و اینکه خانواده ...

حرف ما خریدارنداره