2777
2789
عنوان

مهریه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 167 پست
پسری که در این حد تحت تاثیر مادرش هست و ترس داره  فردا برات مشکل ساز نمیشه این اخلاق؟  ج ...

اصلانمیدونم بایدچیکارکنم قبلااصلابحث واینانبود الان خانواده ها فهمیدن داستان داریم 

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
دوسش داری ولی ب نطرت اونم تو رو دوست داره؟؟اگه از دوست داشتنش و این ک خوشبختت میکنه مطپینه چرا میترس ...

خب اونم میگه همودوست داریم توچرامیترسی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت خونوادت باش...مهربونی نکن عزیزم..خانواده تا اخر پشت ادمن..از کجا معلوم فردا چششو از چیزای دیگه ن ...

نه دراین حدم نیست دیدم که میگم سمت خانوادمم ولی موندم قبول کنم خودموکوچیک کردم قبول نکنم اون چشش میترسه میگه دوسم نداره وفلان

اونا حق ندارن تو نظر دادن شما دخالت کنن یعنی چی اونا گفتن این همه باید باشه از اول کار بگو بایدی وجو ...

کاش روشوداشتم

بگو ما همو دوست داریم....اگه مطمئنی ک درسته نصف وسطتو بگیرین....هرچند ک میدونم از فردا سر مادر شوهرت ...

نگو😯😯😯😯😯

اگه نمیترسی ولت کنه ک پای حرف خانوادت بمون عاشقت باشه خانوادشو راصی میکنه...ارزشت تم میره بالاتر

نمیترسم خب نیم درصد احتمال میدم اگه اگه اگه اینامنومیترسونه وگرنه که کلاقبول نمیکردم راضیش میکنم 

من با عقل الانم میگم نیم درصدم احتمال رفتنش هیت بزار قبل عقد بره...ولی ببین بگوهرچی بزرگترا بگن....خودت کلا بکش کنار..بگو من کوچیکم

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
حق طلاق.حق سفر خارج.حق تحصیل.حق طلاق.نصف کردن امول پس از ازدواج

نصف کردن اموال خوب بود

من با عقل الانم میگم نیم درصدم احتمال رفتنش هیت بزار قبل عقد بره...ولی ببین بگوهرچی بزرگترا بگن....خ ...

اوکی👍ممنون خوب بود