2777
2789
عنوان

مهریه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 167 پست
من نامزدمودوس دارم اگه قبول نکردن

دوسش داری ولی ب نطرت اونم تو رو دوست داره؟؟اگه از دوست داشتنش و این ک خوشبختت میکنه مطپینه چرا میترسه؟؟77 تا چیه اخه

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
من نامزدمودوس دارم اگه قبول نکردن

واقعا نمیدونم

هر چند مهریه زیاد خوشبختی نمیاره و خودمم موقع جدایی همه ی مهریه را بخشیدم اما بازم موافق مهریه کم نیسنم

عزیز م خودت و خانوادت با توجه به شرایطتت ن و آداب و رسوم و باید بسنجین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه درسته مهریه کی داده کی گرفته ولی نگاه کسی ک از همین اول ب جای عشق و عاشقی فکر دو دوتا چهار تای ...

این مادرش خیلی گوششوپرمیکنه ازوقتیم شناخت منوبدترشده ولی خودش خب ماچندسال دوست بودیم اینجورادمی نیست مادرش چشمشوترسونده حرفتونوقبول دارم میخوام یه طوری باشه نه سیخ بسوزه نه کباب اصلانمیدونم چیکارکنم مادرم پایین نمیاداونام بالانمیرن 

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
من خودم میگفتم ۱۱۴ تا.نامزدم ۱۴ تا.بعد از کلی بحث  آخرش قرار شد نصف ۱۱۴ تا باشه.یعنی ۵۷ تا.

اینم خوبه👍☺

خب دفعه اول که حرف زدید چندتا شرط کردید؟

اصلاراجبش حرف نزدیم گفتیم دفعه بعدچهارتابزرگترباشن 

این مادرش خیلی گوششوپرمیکنه ازوقتیم شناخت منوبدترشده ولی خودش خب ماچندسال دوست بودیم اینجورادمی نیست ...

سمت خونوادت باش...مهربونی نکن عزیزم..خانواده تا اخر پشت ادمن..از کجا معلوم فردا چششو از چیزای دیگه نترسونه...نگه زنتو طلاق بده...

اونا حق ندارن تو نظر دادن شما دخالت کنن یعنی چی اونا گفتن این همه باید باشه از اول کار بگو بایدی وجود نداره

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
مهريه مهم نيس ببين پسر خوبه يا نه خانوادش خوبه يا نه  الان فك كن ١٠٠٠تا مهرت باشه مگه ميخواي ب ...

واقعامیخوام زندگی کنم بهشم گفتم اگه خونه خریدنصفشوکردبه نامم همون14تا که موضوع ضمانت ایندمه من خواهروبرادری ندارم خب ترسم طبیعیه بحث پول وزرنگ بازیوچمیدونم اینانیست 

ولی خانواده شوهرم کاملا دروغ گو بودن گفتن ما بیشتر۶۰تا نداریم که بعد فهمیدم خواهرشوارم یکی۳۰۰تا یکی۲ ...

😧😧😧چقدبد نه این خواهرنداره نمیدونم بقیه چطورن رسمشون چجوریه 

یا مهریه بگیر مثل همون که مادرت میگه  یا اگر ۱۴ تا سکه هست حق طلاق و انتخاب مسکن بگیر کنارش&nb ...

اوکی👍☺

اگه بحث نکرده بود مادرش و نامزدتم موافقت کنه میگفتم با یکی هم زنش شو ولی الان ک بحث حساب کتابه حواست ...

مثلامادرش میگه این اگه فرداپس فردارفت داری مهریشوبدی؟اینم یکم میترسه چون ازطلاق وایناخوشش نمیاد مادرشم میزنه تونقطه ضعفش سفت میگیرم ازیه طرفم میگم خب دوسش دارم چه اهمیتی داره 

آخه ۱۴ تا دیگه واقعا بی انصافی! ببخشیدا ولی زن بیوه که نمیخوان عقد کنن! مهریه پشتوانه زن هست الان ...

دقیقاهمینجوره من واسه ایندم نگرانم وگرنه الان خونه بابام چی کم دارم بی احترامی به خودمه حس میکنم

مثلامادرش میگه این اگه فرداپس فردارفت داری مهریشوبدی؟اینم یکم میترسه چون ازطلاق وایناخوشش نمیاد مادر ...

بگو ما همو دوست داریم....اگه مطمئنی ک درسته نصف وسطتو بگیرین....هرچند ک میدونم از فردا سر مادر شوهرت تو زندگیته