2777
2789

اين رژيماي بي پايه و اساس فقط ب بدن اسيب ميزنه.

من الان رژيمم و دررم كم ميكنم.

فقط كاهو بخوريم ك چي شه بقيه ويتامينا پس چي

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نكن عزيزم نزديك صد بودم (با رژيم و ورزش. وزن كم كردم اين پروسه سه سال و نيم طول كشيد اينا گفتم كه ريپلاي نكنن دوستان)خلاصه موند چهار كيلو بدنم استپ كرد يكسال درگيرش بودم از روزه شبانه بگير تا سم زدايي تا اين بره 

نرفت كه نرفت پريوديم عقب افتاد تو يك ماه سه بار پريود شدم 

بعد سه ما

ه پريود نشدم كلي پروژسترون زدم 

اين رژيماي الكي رو نگير به همون اهسته و پيوسته قانع باش هدف بلند مدت برا خودت تعيين كن

خب چی میخوری چطوری میخوری

هر ي ساعتو نيم ي بار جازه داري ب اندازه كف دستت(كف ها بدون انگشتا)چيزي بخوري.حالا ميتونه شامل ي مشت اجيل باشه

مثلا پرتغال باشه

مثلا سه تا زرد الو باشه

قندي نباشه خيلي مثلا ي مشت باقلوا نخوري😂

ولي حتي ي مشت پفكم اوكيه

دو وعده غذايي مجازي ك البته من صبحانه و نهار ميخورم شامم يا سالاد يا نون پنير باز ميخورم

من با اين رژيم ١٢ كيلو قبلا كم كردم

نهارت اگر خورش هست هرچ قدر ميخواي خورش و ي كفگير برنج

اگر شبيه لوبيا پلوعه ي كفگير و نيم باشه اوكيه

هر ي ساعتو نيم ي بار جازه داري ب اندازه كف دستت(كف ها بدون انگشتا)چيزي بخوري.حالا ميتونه شامل ي مشت ...

۱۲ کیلو تو چند وقت؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
۱۲ کیلو تو چند وقت؟

سه ماهو نيم

اصلا زياد وزن كم كردن سريع چيزي جز افتضاح شدن پوست و شل شدنش نداره

و كليم ب مغز اسيب ميرسه اين همه محروم شه از ويتامين

سه ماهو نيم اصلا زياد وزن كم كردن سريع چيزي جز افتضاح شدن پوست و شل شدنش نداره و كليم ب مغز اسيب م ...

آره عزیزم درسته،مرسی

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
قربونت☺️

😘