2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 30856 بازدید | 4156 پست
فضیلت انسان زیر زبانش نهفته است « امام علی علیه السلام»

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

آدم میتونه گاهی به امید یک نفر و خوندن حرفای قشنگش بیاد نی نی سایت...اون یک نفر کی میتونه باشه به جز حنای قشنگ و مهربونم چه کار ثوابی من به درگاه خدا کردم که نتیجه اش این شد ابجی مهربونم حنای گلم رو پیدا کنم؟ خدایا شکرت...خدایا خودت دل حنای عزیزکم رو شاددد کن دوستت دارم مهربون مهربون مهربون😙😙😙😍😍😍😍
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همه مارو از “چوب خدا” ترسوندند ولی یکی به “بوسه خدا” امیدوارمان نکرد در صورتیکه خداوند کلامش را با “الرحمن الرحیم” آغاز میکند بخشنده و مهربان بارش بوسه های خداوند را برایتان آرزو دارم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

ایمان دارم زیباترین عاشقانه ها نگاه مهربان خداوند به بندگانش است زندگی را به او بسپار و مطمئن باش که تا وقتی که پشتت به خدا گرم است تمام هراس های دنیا خنده دار است

بهترین دوست ، خداست او آنقدر خوب است که اگر یک گل به او تقدیم کنید دسته گلی تقدیمتان میکند و خوب تر از آن است که اگر دسته گلی به آب دادیم دسته گل هایش را پس بگیرد

راز زندگی آرام این است امروز در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار

حیفم آمد که چنین صبحی را، با نفس خوب خدا “ها” نکنم بیت بی معنی “من بودن” را ، با غزلهای صدا “ما” نکنم حیفم آمد که در این روز دل انگیز خدا… گره کوچکی از قلبی را، به سرانگشت دعا وا نکنم حیفم آمد که در این روزگه زود گذار… اینهمه مهر که به من بخشیدند ، عاقبت در نگه منتظری جا نکنم روزگارتان لبریز از عشق بی پایان الهی

داستان عمق آب رودخانه تا زانوی شتر روباهی از شتری پرسید: «عمق این رودخانه چه اندازه است؟» شتر جواب داد: « تا زانو» ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت: «تو که گفتی تا زانو! » شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو » هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.

داستان ناله و رنج فولاد آهنگری پس از گذراندن جوانی پرشر و شور، تصمیم گرفت روحش را وقف خدا کند. سال‌ها با علاقه کار کرد، به دیگران نیکی کرد، اما با تمام پرهیزگاری، در زندگی‌اش چیزی درست به نظر نمی‌آمد. حتی مشکلاتش مدام بیش‌تر می‌شد. یک روز عصر، دوستی که به دیدنش آمده بود و از وضعیت دشوارش مطلع شد، گفت: «واقعا عجیب است. درست بعد از این که تصمیم گرفته‌ای مرد خداترسی بشوی، زندگی‌ات بدتر شده، نمی‌خواهم ایمانت را ضعیف کنم اما با وجود تمام تلاش‌هایت در مسیر روحانی، هیچ چیز بهتر نشده. آهنگر بلافاصله پاسخ نداد. او هم بارها همین فکر را کرده بود و نمی‌فهمید چه بر سر زندگی‌اش آمده. اما نمی‌خواست دوستش را بی‌پاسخ بگذارد، شروع کرد به حرف زدن و سرانجام پاسخی را که می‌خواست یافت. این پاسخ آهنگر بود: «در این کارگاه، فولاد خام برایم می‌آورند و باید از آن شمشیر بسازم. می‌دانی چه طور این کار را می‌کنم؟ اول تکه‌ی فولاد را به اندازه‌ی جهنم حرارت می‌دهم تا سرخ شود. بعد با بی‌رحمی، سنگین‌ترین پتک را بر می‌دارم و پشت سر هم به آن ضربه می‌زنم، تا این که فولاد، شکلی را بگیرد که می‌خواهم. بعد آن را در تشت آب سرد فرو می‌کنم، و تمام این کارگاه را بخار آب می‌گیرد، فولاد به خاطر این تغییر ناگهانی دما، ناله می‌کند و رنج می‌برد. باید این کار را آن قدر تکرار کنم تا به شمشیر مورد نظرم دست بیابم. یک بار کافی نیست.» آهنگر مدتی سکوت کرد و ادامه داد: «گاهی فولادی که به دستم می‌رسد، نمی‌تواند تاب این عملیات را بیاورد. حرارت، ضربات پتک و آب سر، تمامش را ترک می‌اندازد. می‌دانم که این فولاد، هرگز تیغه‌ی شمشیر مناسبی در نخواهد آمد.» باز مکث کرد و بعد ادامه داد: «می‌دانم که خدا دارد مرا در آتش رنج فرو می‌برد. ضربات پتکی را که زندگی بر من وارد کرده، پذیرفته‌ام، و گاهی به شدت احساس سرما می‌کنم. انگار فولادی باشم که از آبدیده شدن رنج می‌برد. اما تنها چیزی که می‌خواهم، این است: خدای من، از کارت دست نکش، تا شکلی را که تو می‌خواهی، به خود بگیرم. با هر روشی که می‌پسندی، ادامه بده، هر مدت که لازم است، ادامه بده، اما هرگز مرا به کوه فولادهای بی فایده پرتاب نکن.»

داستان پند آموز تفاوت سیب و توت فرنگی معلمی به یک پسر هفت ساله ریاضی درس می‌داد. یک روز که پسر پیش معلم آمده بود، معلم می‌خواست شمارش و جمع را به پسرک آموزش دهد. معلم از پسر پرسید: «اگر من یک سیب، با یک سیب دیگه و یک سیب دیگه به تو بدهم، چند تا سیب داری؟» پسرک کمی فکر کرد و با اطمینان گفت: «چهار!» معلم که نگران شده بود انتظار یک جواب درست را داشت؛ سه. معلم با ناامیدی با خود فکر کرد: «شاید بچه درست گوش نکرده باشه.» او به پسر گفت: «پسرم، با دقت گوش کن. اگر من یک سیب با یک سیب دیگه و دوباره یک سیب دیگه به تو بدم، تو چند تا سیب داری؟» داستان پند آموز پسر ناامیدی را در چشمان معلم می‌دید. او این بار با انگشتانش حساب کرد. پسر سعی داشت جواب مورد نظر معلم را پیدا کند تا بلکه خوشحالی را در صورت او ببیند اما جواب باز هم چهار بود و این بار با شک و تردید جواب داد: «چهار.» یأس بر صورت معلم باقی ماند. او به خاطر آورد که پسرک توت فرنگی خیلی دوست دارد. با خودش فکر کرد شاید او سیب دوست ندارد و این باعث می‌شود نتواند در شمارش تمرکز کند. معلم با این فکر، مشتاق و هیجان زده از پسر پرسید: «اگر من یک توت فرنگی و یک توت فرنگی دیگه و یک توت فرنگی دیگه به تو بدم، چند تا توت فرنگی داری؟» پسر که خوشحالی را بر صورت معلم می‌دید و دوست داشت این خوشحالی ادامه یابد دوباره با انگشتانش حساب کرد و با لبخندی از روی شک و تردید گفت: «سه؟» معلم لبخند پیروزمندانه‌ای بر چهره داشت. او موفق شده بود. اما برای اطمینان، دوباره پرسید: «حالا اگه من یک سیب و یک سیب دیگه و یک سیب دیگه به تو بدم، چند تا سیب داری؟» پسر بدون مکث جواب داد: «چهار!» معلم مات و مبهوت مانده بود. با عصبانیت پرسید: «چرا چهار سیب؟» پسر با صدایی ضعیف و مردد گفت: «آخه من یک سیب هم تو کیفم دارم.» وقتی کسی جوابی به شما می‌دهد که متفاوت از آنچه می‌باشد که شما انتظار دارید، سریع نتیجه‌گیری نکنید که او اشتباه می‌کند. شاید ابعاد و زوایایی از موضوع وجود دارد که شما درباره آنها هنوز فکر نکرده‌اید یا شناخت ندارید.

از نبی مکرم اسلام(ص) روایت شده است: هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوهها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و امرزش می کنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود. روایت است که هرکس سوره مبارکه حشر را جهت بر آمدن حوائج و حل مشکلات عظیم چهل و یک روز هر روز یک مرتبه بخواند. حاجتش برآورده و مشکلش حل شود . بسیاری از بزرگان تجربه کرده اند ( اما بشرط آن که اگر یک روز هم فوت شود .یا فراموش کند باید ختم را از سرگیرد ) معجزات ختم سوره مبارکه حشر امام خمینی(ره) در وصایای خود به فرزندش حاج احمد آقا می فرمایند: پسرم سوره ی مبارکه حشر را مطالعه کن که گنجینه هایی از معارف و تربیت در آن است و ارزش آن را دارد که انسان یک عمر در آنها تفکر کند و از آنها توشه بردار خصوصا آیات اواخر آن از آنجا که میفرماید: أیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ لْتَنْظُرْ نَفْسٌ ما قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما تَعْمَلُونَ … تا آخر سوره آیه الله کشمیری(ره) نقل شده که درباره سوره مبارکه حشر می فرمودند : سوره حشر مخصوصا چهار آیه آخر آن دارای امتیازات بسیاری است . از جمله یک روش خواندن آن به این طریق است: روش اول برای حل مشکلات عظیم و برآورده شدن حوائج، چهل و یک روز ، و هر روز یک بار بخواند، حاجت او برآورده و مشکلش حل شود. روش دوم در یک اربعین، هر روز یک مرتبه افزوده می شود یعنی روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه ، … تا روز چهلم که می شود چهل مرتبه. روش سوم طریقه دیگر این است که روز اول چهل مرتبه، روز دوم سی و نه مرتبه، … تا روز چهلم که یک مرتبه است. روش چهارم طریقه دیگر این ختم آن است که هر روز یک بار این سوره خوانده شود و چهار آیه اخر این سوره ( لوانزلنا هذا القران علی جبل ….وهو العزیز الحکیم ) به عدد خاص تکرار شود برای تقویت اراده و قضاءحوائج و معنویت نیک است . چون چهار آیه اخر سوره حشر دارای اسم اعظم است منابع: ۱- هزار و یک ختم، محمد ابراهیم نصراللهی بروجردی، ص 68. ۲- رهنمای گرفتاران ص 133.

اذکاری به جهت عزیز شدن نزد دیگران اگر شخصی بخواهد نزد دیگری عزیز و محترم شود به طرف راست و چپ و جهت خودش هر کدام ۴ مرتبه بگوید (یا عَزیز) سپس به طرف مقابل بدمد البته عزیز خواهد شد . این عمل مجرب وصحیح هست برای ایجاد محبت در دل معشوق برای ایجاد محبت در دل مقابل در روز جمعه ۱۰۰۰ مرتبه( اَلوَدُود) را بر انار شیرین بخواند و به خورد مطلوب بدهد تا بخورد دوستی او بی نهایت گردد به گونه ای که تا روز قیامت از او جدا نشود. ختم عجیب ادریسیه برای عزیز شدن نزد مردم از مرحوم شیخ بهایی نقل است: هر کس این اذکار را بخواند دعای او مستجاب می شود. اگر کسی این اسماء را بخواند، هر قدر نزد مردم بی ارزش و بی قدر باشد، محترم و مکرم می‌گردد و خدای تعالی چندان نعمت ظاهری و باطنی به او عنایت فرماید که از حساب آن عاجر می ماند یا حمیدِی الفِعالِ ذَالمَنِّ عَلی جَمیعِ خَلْقِهِ بِلُطْفِهِ منبع : چهل طلوع، سید حسین رضوی حائری ص ۶۳- ۶۴ نقل از مهج الدعوات سید ابن طاووس

ذکر مجرب برای رفع بدخویی و دوست داشته شدن توسط مردم اگر کسی را بدخوی باشد هر روز 95 بار بخواند حق تعالی آن بدخویی برطرف گرداند و اگر دوستی خواهند هر روز 63 بار بخواند آنکس مطیع شود اگر پیش پادشاهان خواند هر روز 111 بار بخواند تا 161 روز مسخر می شود و اگر هر روز 25 بار بخواند خلق او را دوست دارند و اگر در کشت زراعت خواند بار بسیار آورد یا حَلیمُ تَحَمَّلتَ بالحِلمِ و الحِلمُ فی حِلمِ حِلمِکَ یا حَلیمُ کونوز الاسرار ج 1 ص 120 و121 برای عزیز و محترم شدن هر که سوره یوسف را بنویسد و سه روز در خانه نگهدارد و بعد از سه روز آن را در بیرون خانه دفن کند نزد پادشاه مملکت عزیز و مکرم گردد. «قرآن درمانی روحی و جسمی محسن آشتیانی، سید محسن موسوی» اذکار الهی ، دعا و ذکر

سلام عزیزم. تاپیک عالی وزیبا. برای باخبرشدن ازشخص دعا یاذکری بلدی ؟🌹🌹

1 – اگر کسی از شما دوستان  غائبی داشته باشد  و از احوال او خبر  نداشته نباشد. مثلا یکی از فرزندتونو چندین سال گم کردید و نمیدانید کجاست و یا دوستی از دیارتان رفته و اصلا از او خبری ندارید .

باید ابتدا وضو بگیرید و رو به قبله بنشینید و دو رکعت نماز برای امام زمان بخوانید سپس این ذکر را به نیت آن ‏غایب ۷۰ مرتبه بخوانید و بعد از آن بر پوست آهو همین ذکر را با اب زعفران و گلاب و مشک (جوهر روحانی)بنویسید ,و شب در زیر بالین خود قرار بدید,

در آن شب وی را در ‏خواب میبینید که او زنده است یا مرده و یا چگونه زندگی می کندکه این عمل را در شب سه شنبه انجام دهید. و اگر در خواب ندیدید .همین عمل را دوباره تکرار کنید منتها همان پوستی که شب قبل نوشتید را در زیر بالین قرار داده و دیگر نیازی به نوشتن دوباره نیست.

این عمل را تا سه شب پشت سر هم میتوانید انجام دهید.

۲ – و اگر به نیت هر غایبی بخواند به شب شنبه ابتدا وضو بگیرید و دو رکعت نماز برای امام زمان بخوانید و ۷۰ نوبت این ذکر را بخوانید به نیت برگشت آن غائب, ‏آن غایب بزودی به خانه رجوع کند و باید این عمل را با اعتقاد انجام دهد

اگر غایب با این عمل نیومد باید  هفته بعد شب شنبه مجددا این ذکر را ۵ هزار بار به نیت بازگشت او بخوانی که صد در صد عملی میشود و انقدر بیقرار میشه تا تورو ببینه(این عمل فقط در امر حلال و مشروعه عملی خواهد شد و در امر غیر حلال نتیجه عکس خواهد داد)

۳ – و هر کاری را که خواهی شروع کنی اگر در ‏اول کار۷۰۰ بار این ذکر را با وضو رو به قبله یک جا(بدون اینکه حرفی بزنی) تلاوت کنی با فتح و پیروزی و سریع به مقصد می رسی و باید به این اسم شک نکنی

ذکر این است:

یَا خَالِقَ مَنْ فِی السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ کُلٌّ إِلَیْهِ مَعَادُهُ .(حمید آذر)