2777
2789
عنوان

کیا از توالت فرنگی متنفرن

1488 بازدید | 99 پست

یعنی دلم میخواد برم تو کل دنیا تبلیغ توالت ایرانی کنم. بماند که شخصی نیست و همه روش میشینن، آخه چطوری میشه توش کارو ب سرانجام رسوند؟

نمیشه ننه نمیشه 

من میشینم رو فرنگی شاش بند میکنم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه توالت فرنگی خارجیا شیر آبم نداره. واقعا چرا این خارجیا ک ادعای بهداشتی بودنشون میشه به این چیزا فکر نمیکنن.تو خونشون با کفش بیرون راه میرن حتی کفششونو در نمیارن رو کاناپه دراز میکشن

من تو بارداری مجبور شدم استفاده کنم و واقعا خیلی بهتر از ایرانیه خیلی راحتتره

هرچند که منم بدم میاد حاهای عمومی استفاده کنم ولی تو خونه خودم خیلی حال میده🤩

وقتی مجبور باشی میشه بهترین گزینه.بعد زایمان یا موقع بارداری یا برای بچه کوچیک خیلی هم خوبه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله