2777
2789
عنوان

فقط کدبانوها بیان

195 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

امروز برای نمونه برام برنج ایرانی هاشمی اوردن

منم پختم

اول اینکه با اینکه برنج تازه بود بعداز دم گذاشتن 2بار آب اضافه کردم تا نرم شد و دم کشید

دوم اصلا عطر نداره..

ولی خوب کسی که ازش گرفتیم معتبره...

منم تازه عروسی کردم اولین باره میخام برنج بخرم

خب سوالت چیه الان

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

برنج تازه نبوده انقدر آب اضافه کردی...عطر هم که نداره...گناه نمیشورم میگی معتبره ولی الان با این گرونی ها بنداز بندازه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج رو خیس کن از یک ساعت تا چند ساعت خیلی خوب میشه. دوبند انگشت روش اب بریز. یکم تا قلقش بیاددست طول میکشه. برنج رو همیشه میگن پارسالی بگیرید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عشقم برنج ایرانی میگن وقتی خودت میپزی خیلی متوجه عطرش نمیشی

دیگران میفهمن😉

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

برنج مونده میگن بهتره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

برا خرید زیاد هم اول یک کیلو بخر درست کن دو سه بار کته ابکش و... ببین چجوریه

من تو پلوپز میپزم همیشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما 20 ساله برنج هاشمی میخوریم.... برنج هاشمی عطر نداره که... طعم و کیفیت خوبی داره. تو هم حتما اشتباه دم کردی چون درست وک کنی وسط کار اصلا نیازی نیست آب بریزی شفته بشه 

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده 
عشقم برنج ایرانی میگن وقتی خودت میپزی خیلی متوجه عطرش نمیشی دیگران میفهمن😉

اره ولی حداقل بار اول یه بویی ازش درمیاددیگه

برنج که تازه باشه اب زیاد نباید بریزی چون هنوز اب داخل خود برنج تبخیر نشده و خمیر میشه

چون پدر همسرم تو کار برنجه این تجربه رو دارم.

برنج هرچی قدیمی تر باشه اب بیشتر میبره نه برنجی که تازه برداشت شده خانمی.

بخاطر همین وزن برنج تازه برداشت شده کمی سنگین تره چون هنوز به اصطلاح توش خیسه.

سوالم اینه با این همه تعریف برنج هاشمی مال من چرا اینجورشد

عزیزم خود هاشمی انواع و اقسام داره، بعدم عادیه باید قلقش دستت بیاد، مثلا ی برنج با یه بند انگشت آب خیس میخوره برای کته شدن، ی برنج با دو بند انگشت، یه برنج میبینی روغن زیاد میخواد یکی کمتر، 

دوسه بار بپزی یاد میگیری و خوب و خوشبو میشه، کیلویی چند خریدی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️