2777
2789
عنوان

فقط کدبانوها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست
عزیزم خود هاشمی انواع و اقسام داره، بعدم عادیه باید قلقش دستت بیاد، مثلا ی برنج با یه بند انگشت آب خ ...

کیلویی 22...نمیدونم واقعا...احساس میکنم تازه نبوده...اخه حتی قد برنج هندی هم بو نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی حداقل بار اول یه بویی ازش درمیاددیگه

یعنی اصلن بوووو نداره؟

پس حتما از کسی ک خریدی در حریانش بذار

چون برنج ایرانی هم خوش بو هم خوش طمع

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

کیلویی 22...نمیدونم واقعا...احساس میکنم تازه نبوده...اخه حتی قد برنج هندی هم بو نداره

چ گیری دادی ب بو شما😂😂😂😂عزیزم هاشمی عطری نیست خیلی، بیشتر خوراک داره و خوشمزس، خیلی رو اعصابته میتونی چند کیلو دودی بخری هربار برنج دودی رو ی پیمانه یا نصف پیمانه اضافه کنی، کدوم شهر هستید؟ 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

برنجت تازه است گلم 

برنج که کهنه میشه عطرش و پختش بهتر میشه

ولی خوب الانم خیس کن بعد درست کن 

با برنج دودی هم قاطیش کن بپز عالی میشه عطرش من همیشه نصفش رو دودی میریزم

یعنی اصلن بوووو نداره؟ پس حتما از کسی ک خریدی در حریانش بذار چون برنج ایرانی هم خوش بو هم خوش طمع

چرا بوداره. میگن از بیرون باید بوش مشخص بشه من میگم دفعه اولی که می پزی یه برنج رو بوش روحس میکنی دفعات بعد دیگه عادی میشه برات

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من کته میذارم بقدری عالی میشه و پر پر میشه اصلا هیچ وقت شفته نشده حتی یه بار واسه مهمون هام 20 تا لیوان بزرگ برنج رو کته گذاشتم اصلا شفته نشد از آبکش بهتر میشه. چون هیچ وقت برای کته گذاشتن از بند انگشت و چقدر آب بیاد رو برنج استفاده نمیکنم و کاری به این حرفا ندارم. تنها قلق کته فقط اینه که هرچند تا پیمونه برنج می‌ریزی تو قابلمه دقیقا دقیقا به همون پیمونه یه دونه از تعداد پیمونه ها بیشتر آب بریزی. مثلا اگه با استکان داری برنج برمیداری می‌ریزی تو قابلمه اولا دقیقا با همون استکان یعنی دقیقا یا همون چیزی که برنج می‌ریزی باید با همون بهش آب اضافه کنی... تعداد آب ریختن هم گفتم یه دونه از تعداد پیمونه ها بیشتر یعنی اگه 3تا پیمونه برنج ریختی تو قابلمه... با همون پیمونه 4تا آب بریز توش... هرچند تا پیمونه برنج می‌ریزی.... تعداد شو به علاوه یک کن آب بریز توش اصلا هم نپخته نمیشه که وسطش آب بریزی عالی میشه یکبار امتحان کنید 

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده