2777
2789
عنوان

فاز بعضیا چیه

214 بازدید | 19 پست

بچه ها فاز اینایی که عادت دارن بعضی وقتا پیامو سین میکنن بعد جواب نمیدن چیه؟اگه در حد هم کلاسی باشه طرف(دختر هم باشه) شما بعدا به روش میارید و بهش میگید؟یا اینکه بهتون اصلا برمیخوره؟من خیلی به غرورم برمیخوره

منم همون کارو تکرار میکنم باهاش

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا ارتباطم رو از ریشه قطع میکنم باهاش و میگم هذا فازا .... دقیقا فازت چیه؟؟؟؟!!

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن

من اگه شرایط جواب دادن نداشته باشم اصلا سین نمیکنم

منم خیلی حساسم ب این رفتار و ب نظرم بی احترامیه

اگه سین کنم و نیاز ب جواب طولانی داشته باشه شرایطش نباشه میگم ببخشید دستم بنده سر فرصت جواب میدم 

من فک میکنم طرفی ک جواب نمیده نشون میده هیچ احترامی برای طرف مقابلش قائل نیست منم رابطمو باهاش کم و محدود میکنم

خب بستگی داده چه پیامی؟؟سوال پرسیدی یا چیزی فرستادی نگاه کنه؟

آره.نگاهم کرده.هم بهش گفتم عکس بفرست هم شماره کارت که براش پول بریزم.کلا جواب نداده.دفعه دومشه این حرکت