2777
2789
عنوان

غذای کمکی

164 بازدید | 41 پست

سلام مامانا..

پسرم ۷ماهش تازه تموم شده غذای کمکیشو از۶ شروع کردم تواین مدت هم فقط فرنی و حریره بادوم وسوپ بهش دادم جدیدا هم آب سیب وگلابی بهش میدم احساس میکنم مقوی نیستن سوپ خوب نمیخوره خیلی بی مزس شیرمم خیلی کم شده.شماها چی میدین به بچه هاتون...

اینم بگم که رشدش خوبه..

ممنون میشم راهنمایی کنین

چند قطره آبلیمو ترش و نمک دریا بزن. تنوع بده . پوره سیب زمینی . آب قلم‌ . عصاره پای مرغ. بلدرچین. ماهیچه. 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من از ۵ ماهگی حریره دادم و برنج و هویج و سیبزمینی رو میکس میکردم مثل سوپ بهش میدادم ،الان هم تازه رفته ۷ ماه سیب زمینی با هویج رنده شده و خیلی کم شله زرد بهش دادم ،حریره با پودر برنج که خودم واسش پودر میکنم 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس واسه همینه که دوست نداره بخوره طفلی😄

خب میترسم بدباشه..

برنج توکیسه بذارم تو خورش خوبه؟توآبگوشت؟

بعد ادویه داشته باشه بدنیست یا ادویه روآخربزنم

خب میترسم بدباشه.. برنج توکیسه بذارم تو خورش خوبه؟توآبگوشت؟ بعد ادویه داشته باشه بدنیست یا ادویه ر ...

ادویه نذار تو غذاش فقط زردچوبه خالص و یه ذره نمک 

غذاشو جدا بپز 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹
عزیزم پسر منم 7 ماه و 7 روزش هست فقط سوپ و خوب میخوره حریره و فرنی که اصلا نمیخوره ...میشه بدونم وزن ...

واسه من برعکسه حریره وفرنی وخوب میخوره ولی سوپ ونه...

دوهفته پیش ۹کیلو بود

واسه من برعکسه حریره وفرنی وخوب میخوره ولی سوپ ونه... دوهفته پیش ۹کیلو بود

یعنی چند وقتش بود پسر من 7 ماهگی 8400 بود از. 6 ماهگی تا 7 ماهگی فقط 400 گرم وزن گرفته خیلی نگرانم البته دندوناشم داره درمیاد خیلی اذیت میشه