2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 41 پست
یعنی چند وقتش بود پسر من 7 ماهگی 8400 بود از. 6 ماهگی تا 7 ماهگی فقط 400 گرم وزن گرفته خیلی نگرانم ا ...

۱۸ ماه قبل ۷ماهش که تموم شد الان توهشته..

وزن پسرشماهم طبیعیه..منم ازماه ۶تا۷ فقط ۶۰۰ گرم اضاف کرد از۶ماه به بعد رشدشون آهسته ترمیشه نگران نباش

آره پسرمنم خیلی لثه هاش سفت شدن ولی هنوز درنیومده

قطره آهنم خیلی سخته اصلا نمیخوره فقط یکبار با آب سیب قاطی کردم یکم خورد

۱۸ ماه قبل ۷ماهش که تموم شد الان توهشته.. وزن پسرشماهم طبیعیه..منم ازماه ۶تا۷ فقط ۶۰۰ گرم اضاف کرد ...

منکه قطره آهن خارجی گرفتم...مولتی ویتامین که اصلا نمیخوره دکتر گفت بهش آ د بده چیکار کنم خوب وزن بگیره تازگی ها هم بد غذا شده ...وزن تولدش چقدر بود....؟پسر من تازه یکم میشینه چهار دست و پا نمیره خیلی نگرانم

میچرخه رو شکم میفته آنقدر گریه میکنه تا برش گردونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه قطره آهن خارجی گرفتم...مولتی ویتامین که اصلا نمیخوره دکتر گفت بهش آ د بده چیکار کنم خوب وزن بگی ...

اسم قطره ش چیه؟

دقیقا پسرمنم همینجوره تازه میشینه و به شکم که زیاد باشه نق میزنه

قبلاهم بهترغذا میخورد شایدم ازدندوناشون باشه که بی اشتها شدن اما وزنشون خوبه بهداشت که گفت خوبه

فقط احساس میکنم غذاهایی که میخوره مقوی نیست یکسره دوست داره شیربخوره شیرمم کم شده خودمم حسابی ضعیف شدم

عزیزم شما شیر خودت و فقط بهش میدی....سرلاک چیزی تا حالا بهش ندادی؟من بدم یا نه؟

آره شیرخودمو میدم...سرلاک ندادم تاحالا..

میگم ازاینا بخرم شاید خوشمزه باشه بخوره

اسم قطره ش چیه؟ دقیقا پسرمنم همینجوره تازه میشینه و به شکم که زیاد باشه نق میزنه قبلاهم بهترغذا می ...

منم آنقدر لاغر شدم از خودم بدم میاد نمیدونم چیکارکنم ....آنقدر که تو رابطه ام با همسرم تاثیر گذاشته همش ازم دوری میکنه...البته من خودم و تو آیینه میبینم بدم میاد گاهی اوقات میگم حق داره...

عزیزم تو سوپش چیا میریزی که نمیخوره....اسم قطره اش و فردا برات میفرستم الان همه خوابن گلم شرمنده

آره شیرخودمو میدم...سرلاک ندادم تاحالا.. میگم ازاینا بخرم شاید خوشمزه باشه بخوره

عمه شوهرم اونم بچه کوچیک دارن بهم گفت سرلاک بگیر داروخانه رفتی بهت میگه واسه سنش چه سرلاکی خوبه بعدش هروقت خواستی بهش بدی توش پودر بادوم یا پسته بریز تا مقوی بشه...شما بهش تخم بلدرچین نمیدی؟یا زرده تخم مرغ پسر من اصلا نمیخوره

منم آنقدر لاغر شدم از خودم بدم میاد نمیدونم چیکارکنم ....آنقدر که تو رابطه ام با همسرم تاثیر گذاشته ...

دقیقا منم همینطور خییییلی لاغرشدم 

توسوپش برنجو گوشتو کرفس بعضی وقتا سیب زمینی هویچ ادویه و نمک هم که اصلا نمیزنم..بی مزس درکل یه بار که کرفس قاطی کردم یه قاشقو به زور خورد..

باشه عزیزم اشکال نداره مرسی

عمه شوهرم اونم بچه کوچیک دارن بهم گفت سرلاک بگیر داروخانه رفتی بهت میگه واسه سنش چه سرلاکی خوبه بعدش ...

آها پس برم واسش بخرم..

زرده تخم مرغ دوبار درست کردم یکبار باکره قاطی کردم یه بارم باشیر ولی نخورد

دقیقا منم همینطور خییییلی لاغرشدم  توسوپش برنجو گوشتو کرفس بعضی وقتا سیب زمینی هویچ ادویه و نم ...

واسه اینکه وزن بگیره زرده تخم مرغ باکره خیلی خوبه اگه بخوره

واسه اینکه وزن بگیره زرده تخم مرغ باکره خیلی خوبه اگه بخوره

عزیزم من تو سوپ پسرم یکم سویق میزنم همون اول تا خوب بپزه مزه اش و دوس داره ...شمام امتحان کن البته کم بریز چون بهداشت به من گفت بچه رو میبره تو اضافه وزن اگه زیاد بهش بدی...اگه تو سوپش نریزم خوب نمیخوره دوس نداره ولی ادویه و نمک اصلا نزن گلم

آها پس برم واسش بخرم.. زرده تخم مرغ دوبار درست کردم یکبار باکره قاطی کردم یه بارم باشیر ولی نخورد

بلدرچین بگیر عزیزم بهداشت بهم گفت وقتی عادت کرد زرده رو بخوره کم کم سفیده هم قاطی کن بهش بده و هر روز یه تخم بلدرچین بهش بده خیلی مقویه