واقعا خودم اینجوری م..هرکاری میکنم دیگران فکر میکنن وظیفه مه..دانشجو ک بودم تاریخ تولد تک تک هم اتاقیامو توی خوابگاه حفظ بودم و روز تولدشون بهشون کادو میدادم اما اونا کلا روز تولد من یادشون میرفت و خودشونو ب کوچه علی چپ میزدن و هیچی ب من نمیدادن...هوای همه دوستامو داشتم همه جوره ولی اونا همیشه پشت منو خالی میکردن
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹 باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
خودم نه ولي بابام خيلي ادم خوبيه باهمه خوش برخورد مهربون به همه كمك كنه ولي هميشه پيش همه ادم بدس اصلا انگار همه بي چشم ورو شدن از فاميل گرفته و دوست وهمسايه و...
منم همینطورم...باز برا تو فقط تبریک تولده...من ک هرکاری میکنم فقط برا همون لحظس همین ک ۱دقیقه میگذره ...
نه گفتم که...فقط راجع ب تولد نیست...من کلا تو دوران دانشگاه دوستای خوبی نداشتم خیلی به همه محبت میکردم و مرام میزاشتم اما دریغ از ذره ای رفاقت ! پاش میوفتاد همه علیه من متحد میشدن...خیلی روزای بدی داشتم توی دانشگاه...واقعا خیلیا آدم نیستن کلا
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹 باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
اون ک اره باهات موافقم....ولی دوست خیلی بعتره از فامیله اونم البته ی دوست خوب
راستش من نه دوست خوبی دارم نه فامیلای خوبی..کلا شانسم خوب نیست...صمیمی ترین دوستمم واسم کلاس میزاره و همه چیشو ب رخ میکشه...باور کن گاهی از همه آدما بدم میاد...باورت میشه ؟؟؟!!!