2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خودم اینجوری م..هرکاری میکنم دیگران فکر میکنن وظیفه مه..دانشجو ک بودم تاریخ تولد تک تک هم اتاقیامو توی خوابگاه حفظ بودم و روز تولدشون بهشون کادو میدادم اما اونا کلا روز تولد من یادشون میرفت و خودشونو ب کوچه علی چپ میزدن و هیچی ب من نمیدادن...هوای همه دوستامو داشتم همه جوره ولی اونا همیشه پشت منو خالی میکردن

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
واقعا خودم اینجوری م..هرکاری میکنم دیگران فکر میکنن وظیفه مه..دانشجو ک بودم تاریخ تولد تک تک هم اتاق ...

منم همینطورم...باز برا تو فقط تبریک تولده...من ک هرکاری میکنم فقط برا همون لحظس همین ک ۱دقیقه میگذره کلی میشنن پشت سرم حرف میزنن و خیلی چیزای دیگ...

منم همینطورم...باز برا تو فقط تبریک تولده...من ک هرکاری میکنم فقط برا همون لحظس همین ک ۱دقیقه میگذره ...

نه گفتم که...فقط راجع ب تولد نیست...من کلا تو دوران دانشگاه دوستای خوبی نداشتم خیلی به همه محبت میکردم و مرام میزاشتم اما دریغ از ذره ای رفاقت ! پاش میوفتاد همه علیه من متحد میشدن...خیلی روزای بدی داشتم توی دانشگاه...واقعا خیلیا آدم نیستن کلا

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
نه گفتم که...فقط راجع ب تولد نیست...من کلا تو دوران دانشگاه دوستای خوبی نداشتم خیلی به همه محبت میکر ...

اون ک اره باهات موافقم....ولی دوست خیلی بعتره از فامیله اونم البته ی دوست خوب

اون ک اره باهات موافقم....ولی دوست خیلی بعتره از فامیله اونم البته ی دوست خوب

راستش من نه دوست خوبی دارم نه فامیلای خوبی..کلا شانسم خوب نیست...صمیمی ترین دوستمم واسم کلاس میزاره و همه چیشو ب رخ میکشه...باور کن گاهی از همه آدما بدم میاد...باورت میشه ؟؟؟!!!

راستش من نه دوست خوبی دارم نه فامیلای خوبی..کلا شانسم خوب نیست...صمیمی ترین دوستمم واسم کلاس میزاره ...

اره منم همینطور ب جز خونوادم انگار هیشکی دیگ صلاحتو نمیخاد