2821
2789
اره ن

باید بری سرکار 

مستقل بشی 

بری دانشگاه 

اینارو بزار هدفت از اول هم شروع کن 

به مامان تمام عیار بشو 

بچت میاد بزرگ که شد پیشت هم ازدواج میکنی باز 

هم خانوادت بهت افتخار میکنن میان دنبالت

الان وقت ناامیدی نیس وقت برنامه ریزیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ی چیزی میگن اه مظلوم میگیره پس چرا اونایی ک اذیتم کردن هیچی نمیشن😔😔😔😔

گاهى تو اىن دنىا مىگىره گاهى اون دنىا چندتا قانون تو اىن جهانه خدا بعضى بنده هاشو که دىگه مىدونه آدم نمىشن کارىشون ندارتا تو لجن فرو برن بعد اون دنىا حسابى تقاص پس بدن  فکر کنم استدراج ىکى دىگه هم بود نمىدونم درست شش اىدم اسماشو. جابهجا گفتم

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
دارم همه تلاشمو میکنم ولی همش نبودن بچم ته دلمو خالی میکنه غم دنیا میریزه تو دلم

قوی باش به عشق اون 

اینطوری یعنی نمیدونی واس بچت بجنگی 

این یه جنگه ولی اول باید لولتو از 1 ببری 100 بعد بری بچتو بگیری

پس برنامه بریز

قوی باش به عشق اون  اینطوری یعنی نمیدونی واس بچت بجنگی  این یه جنگه ولی اول باید لولتو ا ...

ممنونم از همتون

خیلی امشب دلم گرفته بود 

دست و پا میزنم تو دوراهی

ی وقتایی میگم برم ب پاش بیفتم دوباره عقد کنیم فقط بمونم سر بچم

باز میگم ن

این همه عذاب کشیدم جدا شدم دوباره نرم سمت اون روانی

ممنونم از همتون خیلی امشب دلم گرفته بود  دست و پا میزنم تو دوراهی ی وقتایی میگم برم ب پاش بی ...

هیچوقت این کارو نکن 

واس بچت بجنگ این زندگی جهنم رو بچه تاثیر بد میزاره 

افسرگیت رو بچه تاثیر میزاره 

تحمل کن باید هفته ای یبار بزاره ببینی تحمل کن بساز فقط یه مدته تا خودتو بسازی تا آدمی بشی بقیه برات احترام قائل بشن 

لطفا تلاش کن استارتر خودتو بساز 20 سالته 

باید الان دانشجوی کارشناسی بودی باید الان تو خونه شوهرت با احترام بودی انتقامتو از زندگی بگیر

بجنگ و تحصیل کن برو سرکار خونه مستقل بگیر دوباره ازدواج کن

دوباره زندگی کن

فکر خودکشی نه اصلا ولی خیلی آرزوی مرگ کردم اونم بعضی هاشون فقط یه مشکلات بچگانه بوده که ارزش فکر نداشت چه برسه غصه و ناامید شدن و آرزوی مرگ فقط اعصاب خسته بوده فقط بخاطر این که خسته بودم 😥

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دوستای خوبم،جواب تک تکتونو خوندم

ممنون از همتون

کلی انرژی مثبت دادین بهم

من فقط ی سوال تو ذهنمه

و اینکه مگ عمر دست خدا نیس؟

میگم اگ مرگم اون لحضه نیس خب هر طوری هم خودکشی کنم اگ روز مرگم نباش نباید بمیرم خب؟

این خیلی برام سواله

این کارو نکن من انجام دادم الان مریضم  خیلی پشیمونم

😔البته منم ی بار انجام دادمممم،کلی هم پشیمونم

ولی واقعا ی وقتایی ادم کم میاره

دلیلی برای زندگی و اینده پیدا نمیکنه

ته دلش خالیه

پشتش خالیه

ی حس سرد و بی کسی

2790
2823
2791
2779