2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این بحث بی فایدست 😂😂😂😂 مرسی از جوابت گلم

دوتا  موضع درنظر مىگىرىم يا هست اون دنىا يا نىست خوب اگر ه سى ت آدم عاقل مگر خله خودشو بندازه تو آتىش اگرم نيست چرا خودشو از زندگى محروم کنه  ارز کجا معلوم همون موقع خودکشى مىکنه آخراى سختىش نباشه   

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
من اجازه ندارم جون کسیو بگیرم و جون خودمه میخوام بگیرمش... من به مجازاتش مطمئن نیستم ولی اگه هم باشه ...

شمااجازه نداری حتی خودتم بکشی چون خدا پیمانه ی عمر هر کسی رو مشخص کرده وقتی جلوتر از موعد بهش خاتمه بدی یعنی توو کار خدا دخالت کردی پس نتیجش انزوا و اتش جهنمه

⁦(✷‿✷)⁩
اىنهمه درد کشىدى بازم تحمل کن    لااقل اون دنىا راحتى دىگه   مگر اىنها نگذشت  با ...

حرفتون اصلا درست نیس تحمل سختی این دنیا برای اون دنیا

یاد ماجرای اون بودایی افتادم

که برای اینکه مردمو کنترل کنه شایعه کرد هر کی تو زندگیش تو این دنیا برای یکی که پولداره کار کنه زندگی بعدیش مثل اون زندگی میکنه

شمااجازه نداری حتی خودتم بکشی چون خدا پیمانه ی عمر هر کسی رو مشخص کرده وقتی جلوتر از موعد بهش خاتمه ...

باشه باشه 

ولی همه چیزو کسی که خودشو میکشه میپذیره آخه نمیدونم چیش سخته 

ولی من میگم هر کی خود کشی کرد فقط به خودش ظلم کرد حق این همه فکر درمورد اون کسو نداریم 

باشه باشه  ولی همه چیزو کسی که خودشو میکشه میپذیره آخه نمیدونم چیش سخته  ولی من میگم هر ...

اتفاقا فقط بخودش ظلم نکرده مگر به همه چىز عا لا مه شش اىد خودکشى کردن اون  ىه خونوادرو نابود کنه 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
باشه باشه  ولی همه چیزو کسی که خودشو میکشه میپذیره آخه نمیدونم چیش سخته  ولی من میگم هر ...

وا خب ما هم میگیم یه همچین ظلمی طرف به خودش نکنه دیگه

ما زرتشتی حرف میزنیم که معنی حرفامونو چیز دیگه برداشت کردی

⁦(✷‿✷)⁩
اتفاقا فقط بخودش ظلم نکرده مگر به همه چىز عا لا مه شش اىد خودکشى کردن اون  ىه خونوادرو نابود کن ...

زنده ها زندگی میکنن از قدیم این بوده

زنده ها هستن که طرفو از زندگی سیر میکنن پس اونا هیچ حقی ندارن

2790
2778
2791
2779
2792