2777
2789
😭😭😭😭ن دیگ این دنیام ب اندازه کافیه بد بوده نمیخوام اونطوری ش دیگ

درد و رنج این دنیا در مقابل اون افسردگی و تاریکی و وحشت تنهایی اون دنیا که زمانش اینقدر طولانیه که به اندازه ابدیت تعبیرش کردن چیزی نیست. 

خاک تو سرش . روانیییی. 

آره واقعا، شاید به نظر خنده دار بیاد ولی اون روزا من یه بچه ۱۱ساله بودم که هیچی نمیفهمیدم ،داغون بودم ،همش میرفتم یه گوشه تنها مینشستم فکر میکردم، پیش خودم می گفتم بمیرم بهتره از اینه که آبروی خودم و خانوادم بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کسی که زندگیشو تمام میکنه یعنی دیگه جسم مادی نداره و تا اینجا به اختیار خودش بوده درست، ولی چو ...

وای من خودکشی نمیکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

من م حالم دستکمى نداره من هروز به خودکشى فکر کردم   حتى چند بار هم چادرو روسرى دورگردنم پىچىدم ...

😔😔😔نمیدونم کی قراره خوشی ببینم

از جنینی ک پدر و مادرم میخواستن سقطم کنن

ب دنیا امدم کسی منو نخواست

تو سری خور بار امدم

بم تجاوز شد

ب زور شوهرم دادن

ی شوهر عن اخلاق

طلاق

بچمو گرفتن

الانم زندانی ی اتاق

خدایا بسه دیگ

رو ی بنده چندتا امتحان

سنی ندارم

بسه

باشه ولی من اعتقاد دارم آدم وقتی قدرت اختیار داره میتونه هر وقت خواست زندگیشو تموم کنه نظرتون محترم ...

ىغنى آدم چون قدرت اختىار داره مىتونه هرکسو بکشه بد مجازات نشه خوب خودکشىم همونه   وقتى کسى انتخاب میکنه خودشو مىکشه دىگه باىد مجازاتم ببىنه  و گناهىه که دىگه نمىشه توبه کرد براى بقىه گناها اىن فراهمه ولى خود کشى نه 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
ىغنى آدم چون قدرت اختىار داره مىتونه هرکسو بکشه بد مجازات نشه خوب خودکشىم همونه   وقتى کس ...

من اجازه ندارم جون کسیو بگیرم و جون خودمه میخوام بگیرمش... من به مجازاتش مطمئن نیستم ولی اگه هم باشه طرف با آگاهی میپذیره

😔😔😔نمیدونم کی قراره خوشی ببینم از جنینی ک پدر و مادرم میخواستن سقطم کنن ب دنیا امدم کسی منو نخو ...

اىنهمه درد کشىدى بازم تحمل کن    لااقل اون دنىا راحتى دىگه   مگر اىنها نگذشت  بازم مىگزره.   خداصبرت بده 

من اجازه ندارم جون کسیو بگیرم و جون خودمه میخوام بگیرمش... من به مجازاتش مطمئن نیستم ولی اگه هم باشه ...

اشتباهتون همىنجاست حتى ما مالک دستو پامونم نىستىم حتى بهشون  آسىب رسوندىم باهاش گناه انجام دادم باىد جواب بدم  جونو همون کس که داده باىد بگىره.

2790
2778
2791
2779
2792