راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من م حالم دستکمى نداره من هروز به خودکشى فکر کردم حتى چند بار هم چادرو روسرى دورگردنم پىچىدم خودمو خفه کنم ولى نشستم فکر کردم حيف نيست اىنهمه درد کشىدم آخرش اىن بشه و همون چىزاىى که نوشتم الانو. تصمىم گرفتم حتى دىگه فکرم نکنم من وضعىتم جورىه جز خدا هىچ کسو ندارم نه کسى باهاش دردودل کنم هت م فرىادرسم فقط اونه همه هم طلبکارم هستن تو خونه ىه سرى درد عصبيم ميکشم تا مغز جونم جيگرم درد مىگىره دکتر مىگه هىچىت نىست خلاصه هرشب و هروز ىکم عصبى شم تا چندروز اينجورم. اىنارو گفتم که فکر نکنى خىلى حالم خوبه مىفهم سختى زندگى شاىد شراىطتت بدتر از منهم باشه ولى اىن ظلمه به خودمون وقتى حالت بده خودتو بس پچ ار بخدا من تو اىن چندسال اىنجورى سر کردم بازم سخت بود ولى قابل تحمل
يا رب ديگه خنثى شدم ناى دعا نيست ولى هنوز بهت اميددارم
باشه ولی من اعتقاد دارم آدم وقتی قدرت اختیار داره میتونه هر وقت خواست زندگیشو تموم کنه نظرتون محترم ...
عزیزم کسی که زندگیشو تمام میکنه یعنی دیگه جسم مادی نداره و تا اینجا به اختیار خودش بوده درست، ولی چون زودتر از موعدی که خدا براش مقرر کرده زندگیشو خاتمه داده، دیگه اجازه وارد شدن به عالم ارواح رو نداره و توی تاریکی و انزوای مطلق می مونه و خارج شدن از اون دیگه دست خودش نیست. تا زمانیکه موعد مرگ واقعیش برسه که بعدشم باید بره جواب قتل نفسش رو بده