2777
2789

چیکار کنم استرسم کم شه هر کاری میخوام شروع کن دستام عرق میکنه ومیلرزه میترسم   کاری پیش دیگران انجام بدم میترسم خراب کنم  

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
چیکار کنم استرسم کم شه هر کاری میخوام شروع کن دستام عرق میکنه ومیلرزه میترسم   کاری پیش دیگران ...

برای درمان استرس خیلیا درخواست داشتن ،تاپیک جدا میزنم و انشاا صداتون میکنم ،به زودی

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی و وسواس شدید دارم؛واقعا درمونده شدم. یک دقیقه بزور حودمو سرحال میگیرم دوباره میرم تو اتاق چ ...

دوست من ...افسردگی و وسواس شدید رو باید برید روانپزشک دارو مصرف کنید و کنترل کنید یعنی این نیست که من به شما تکنیک بدم کارها و انجام بدید دوباره از اول همون حالتها رو پیدا کنی،،،متوجه مشید؟پس باید حتما برید پزشک روانپزشک که براتون دارو تجویز کنند متوجه بشن وسواس و افسردگی شما در چه درجه هست ،ایا داروی شدید میخواهید یا نه نرمال و ممکنه بگن باید طولانی مدت مصرف کنید یا نه کوتاه مدت اینها رو گفتم که حتما پیگیری کنید ،،وسواس و افسردگی خیلی خاموش میاد و طوری که شما متوجه نمیشی بخودتون میآید می‌بینید حالتون بده ،،،پس پیگیری کنید ...از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی میکنم.

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
دوست من ...افسردگی و وسواس شدید رو باید برید روانپزشک دارو مصرف کنید و کنترل کنید یعنی این نیست که م ...

ممنون از پاسخگوییتون؛ حتی در مطب هم رفتم دوباره بخاطر دارو نخوردن برگشتم و تصمیم گرفتم خودم عادت های بدو کنار بزارم؛ نمیدونم موفق میشم یا ن؛ چون خیلی شدید هستن و طولانی مدت

ممنون از پاسخگوییتون؛ حتی در مطب هم رفتم دوباره بخاطر دارو نخوردن برگشتم و تصمیم گرفتم خودم عادت های ...

عزیزم مدتی رو دارو مصرف کنید تا کمک کنه اون شدت کاهش پیدا کنه بعد کم کنید ونخورید،،،اما حتما به پزشکتون بگید که دارو عوارض کمتری داشته باشه یا از عوارض و غیره براتون توضیح بده