2777
2789
عنوان

رژیم گوشنگی😪☹

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چن ماه رژیم ۲۲ کیلو وزن کم کردی.میشه بمن بگی اراده بگیرم ممنونم

4ماه یا 5ماه عزیزم فقط ماه اول سخته

تا وقتی که ببینی 3،4کیلو کم کردی 

بعدش خودت دلت نمیاد غذا بخوری که چاق نشی

وقتی همه باتعجب میگن چه قدر لاغر شدی

انگیزت میره بالا

هزاران هزار نفر تونستن تو هم میتونی

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من دکتر تغذیه ام روزی 3تا خرما رو برام مجاز کرده بود

دکتر من همون سه تا خرما رو هم حساب میکرد! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بخام سیخش کنم روغن زیتون میزنم و ادویه فلفلو زعفرون اینچیزا.مشکلی نداره برا رژیمم؟

نه عزیزم فقط روغنش خیلی کم باشه

نوش جانت

نونم نون سنگک بهترینه برای رژیم

4ماه یا 5ماه عزیزم فقط ماه اول سخته تا وقتی که ببینی 3،4کیلو کم کردی  بعدش خودت دلت نمیاد غذا ...

وای خیلی خوب کم کردی تو ۴.۵ ماه خوشبحالت.من الان یک ماهه میرم باشگاه خونه هم کمو بیش ورزش میکنم غذامم طبق برنامه نیست ولی خودم دارم رعایت میکنم تنقلات تعطیل کردم کلا غذامم خیلی کم کردم نسبت به قبل کیلو شدم انگار یک کیلو شیشصد گرم کم کردم تو یک ماه البته خیلی رژیمم سفتو سخت نبود ولی الان دارم سفتو سخت میگیرم.همشم انگیزمو از دست میدم.شما طبق برنامه دکتر رژیم گرفتین یا خودتون؟بعد میشه غذای یک روزتو بگی مثلا چیا میخوردی ک هم سیر بودی هم کم کالری بود همش ضعف دارم

وای خیلی خوب کم کردی تو ۴.۵ ماه خوشبحالت.من الان یک ماهه میرم باشگاه خونه هم کمو بیش ورزش میکنم غذام ...

روزای اول که گرسنم میشد ولی من وقتی چیزی رو برم باید تا ته برم

ماه اول از روی دستور دکترم پیش میرفتم بعدش دیگه خودم دستم اومد

مثلا صبحانه یک کف دست نون وتخم مرغ اب پز

ولی من اکثرا چون ظهر بلند میشدم😂صبحانه نمیخوردم ولی تو بخور

ناهارم 10تا برنج 5تا خورشت

اگه پلو مخلوط بود 15قاشق

شامم مثلا 4واحد میوه یا یک کاسع آش یا یک فلافل یا دوتا برش پیتزا تنقلات هم داشتم یک واحد

شبم یک لیوان شیر و دارچین

ورزشم پیاده روی  اگه نمیشد 45دقیقه رقص

چه ورزشی میری؟

روزای اول که گرسنم میشد ولی من وقتی چیزی رو برم باید تا ته برم ماه اول از روی دستور دکترم پیش میرفت ...

من هفته ای ۳ بار میرم باشگاه یک ساعتو نیم ورزش میکنم.روزای هم که باشگاه ندارم خونه هستم نیم ساعت تردمیل میرم نیم ساعت حلقه میزنم.بعد ینی شما پیتزاکه کلی کالری داره دکترتون میگفت بخور؟

من هفته ای ۳ بار میرم باشگاه یک ساعتو نیم ورزش میکنم.روزای هم که باشگاه ندارم خونه هستم نیم ساعت ترد ...

آره دوتا برش اشکال نداره

البته نه از اون بزرگ ها😂

چه رشته ای میری من الان جامپینگ میرم خیلی باحاله

آره دوتا برش اشکال نداره البته نه از اون بزرگ ها😂 چه رشته ای میری من الان جامپینگ میرم خیلی باحال ...

من فعلا تو باشگاه بیشتر هوازی کارمیکنم.۲۰ دقیقه اخری هم با دستگاها ورزش میکنم به هر کدوم که برسم نوبتم بشه