2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . منم زخم دارم . به دکترم گفتم از عنبر نسارا استفاده کنم ؟ گفت بهت توصیه نمیکنم . منم ترسیدم استفاده کنم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

سلام 

من زخم داشتم.ولی پاپ اسمیر و کلپوسکوپی که کردم مشخصص شد زیاد خطرناک نیست.به خاطر همین با پماد و انتی بیوتیک و معاینات روتین درمان شدم

بعدشم سریع باردار شدم

رفتار من به شخصیت خودت بستگی داره .پس خوب باش.

چن دوره دارو. بخور خدای نکرده خوب نشد برو فریز کن یا بسوزون شوهرتم باید دارو بخوره

عنبر بعید میدونم کاری کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خودتو با سرکه بشور تزریق عسل طبیعی بکن همون وازینال عسل می گن خوب می شی من داشتم با این کارا خوب شد

من هفته. شهریور دنیا اومدم شما هفت شهریور عضو شدی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!