2777
2789
عنوان

دل بی قرار...

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فرانک20     @ویهانمهر ‍  @بانو113     @باشکوه     @ما ...

الهی خیرببینی آبجی گلم😗😍😗

۱۰تا میخونم.انشاءالله حاجتروا بشن.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
 سلام دختر گلم چشم صدرصد امروز سر سفره افطار دعات میکنم والان هم به نیت حاجت روایی ت وخبر خوش ...

ممنونم مامان عزیزم.ممنونم بابت اینهمه دعای قشنگ.نماز روزتونم قبول باشه انشاالله.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
منم برات  قران میخونم تا به حاجتت برسی عزیزم

ممنونم عزیز دل خواهر انشاالله به زودی زود خبرهای خوش ازت بشنوم من.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
@ویهانمهر     @مامانبزرگپانیذ     @soozana     @تاتیانا &nbs ...

سلام عزیزم 

منم ۱۰مرتبه خوندم 

انشالله به مراد دلشون برسن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
@رویای_پرواز     @مریم17خانومی     @میترا87     @nans   ...

10بار خوندم

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
ممنونم صدام زدی گلم .ان شاالله هرچه زودتر به آرامش برسه.من حقیر .هفت تا 

ممنون از شما که همیشه نیت خیر و قلب پاکتون شامل حالمون شده

یک دنیا ممنون گلم

ان شاالله آرامش جزلاینفک زندگیتون باشه همیشه

خدایا شکرت❤️