دوست نی نی سایتیمون دلش خیلی گرفته و حالش زیاد خوب نیست به نیتش توحید بخونیم که زندگیش از این روزهای سخت به روزهای قشنگ تبدیل بشه و بتوته با انگیزه ادامه بده بیماریش بهتر بشه... عشقش برگرده... و بتونه مثل سابق به زندگیش ادامه بده. هرکی هر تعداد میخونه اعلام کنه...
خودم ۵ تا میخونم
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
چهارده بار به نیت چهارده معصوم پاک میخونم ,ان شاالله دل شاد بشه.
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا