2777
2789
عنوان

جاری عجیب

508 بازدید | 43 پست

جاریم خود به خود به من سلام نمیده دیروز اومد با مادرشوهرم و یکی دیگه بود دست داد ومنم نشسته بودم رو مبل تازه میخواستم بلند شم دست بدم باهاش راش رو کج کرد رفت شوکه شدم کلا اخلاقش یه جوریه موندم چطوری رفتار کنم باهاش.پشتشم حرف نزدم بگم حتما به گوشش رسیده.

😍

به يورت بگير

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چپ یا راست😐

خودم چپم سابيده شده راست ترجيح ميدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همین کار رو میکنم.ولی تعجب میکنم از شخصیتش از نظر مالی هم بهتر از ماهستن پس نمیشه حسودی باشه پس چیه ...

مشكل مغزي

😂ایدی سارا ر‌و داری بهش بگو انبلاکم کنه کار واجب دارم باهاش

سارا١٩٩٠؟

اگه چیزی نگفتی لابد از زبونت بهش دروغ گفتن 

من یه برادر شوهر دارم خیلی باهام صمیمیه مثل خواهر برادریم شماره دوست دخترش رو داشتم باهاش گاهی تو تل چت میکردم 

یه بار برادر شوهرم خود به خود باهام قهر کرد چیزی هم بهم نگفت ،بعد یه مدت به مادر شوهرم گفتم چرا رضا باهام سرد شده ،گفت اخه سحر ( دوست دخترش) باهاش بهم زده گفته رها میگه رضا مواد مصرف میکنه 

منم از همه جا بی خبر😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔