2777
2789
عنوان

جاری عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که خیلی رو اعصابن  کاش حداقل میدونستم فازش چیه

برامنم فازش معلوم نیس گاهی حس میکنم حسوده یه بار داشت چایی میریخت براخودش به همه تارف کرد جز من منم چندساعت بعد برا خودم چایی ریختم به همه تارف کردم جز اون یعنی سوختا😂😂😂😂

حاکمیت کجا بود خواهر اوج بی فرهنگیه

باور کن تو این جامعه حاکمیته

شوهرش و مادرشوهرم کلا همه طوری هواش رو دارن که.مثلا اگه من و اون باشیم و خواهرشوهرم بیاد کلا اون رو بیشتر تحویل میگیره بعد به من میگه به خاطر اخلاق گندش مجبوریم وگرنه میره با داداشمون دعوا میکنه ولی تو از خودمونی با تو راحتیم😐

😍
برامنم فازش معلوم نیس گاهی حس میکنم حسوده یه بار داشت چایی میریخت براخودش به همه تارف کرد جز من منم ...

خوب کردی ولی من نمیتونم اینجوری زود بسوزونمش فقط میخوام با اون تو یه محیط نباشم.

😍
خوب دیدی گلم ترو بیشتر دوس دارن

ببخشین ها ولی بخوره تو سرشون اینجور دوس داشتن تو جمع پیش همه اون رو بیشتر تحویل بگیرن بهش بیشتر احترام کنن مثله چیز ازش بترسن بعد بیان بگن تو رو بیشتر دوس داریم.

😍
مثل جاری من بااینکه اصلا ادم نیس ولی انقدر دوسش دارن 😐ولی برام مهم نیس همین که عین خودش رفتار میکنم ...

اتفاقا جاری منو دوس ندارن اصلا. فقط چون پسرشون رو دوس دارن و  از جاریم  میترسن تو روش خوبن ولی قلبا منو بیشتر دوس دارن

😍
خوب کردی ولی من نمیتونم اینجوری زود بسوزونمش فقط میخوام با اون تو یه محیط نباشم.

نمیشه که چون به هرحال مجبوری ببینیش منم اولا نمیخاستم ببینمش ولی دیدم اینطوری خودم بد میشم اگه نرم میگن اومده برادرو از برادر جدا کرده حتی اگه نری هم مجبوری خونه مادرشوهرت ببینی تنها راهش عین خودش بودنه گرچه ادم حرص هم میخوره ولی عادت میکنی

نمیشه که چون به هرحال مجبوری ببینیش منم اولا نمیخاستم ببینمش ولی دیدم اینطوری خودم بد میشم اگه نرم م ...

راس میگی ولی مطمئنم جاریم اصلا از رو نمیره و کارایی میکنه که دیگه من در شأن خودم نمیبینم مثه خودش رفتار کنم و مجبور میشم کوتاه بیام

😍
راس میگی ولی مطمئنم جاریم اصلا از رو نمیره و کارایی میکنه که دیگه من در شأن خودم نمیبینم مثه خودش رف ...

کوتا نیا ببین همینکه بهش اهمیت ندی و جز سلام کاریش نداشته باشی اینم ارومت میکنه ولی اگه اون به کار زشتش ادامه بده همش توبهش احترام بزاری بخدا فقط خودت حرث میخوری من نمیگم دقیقا عین اون باشا ولی اهمیت نده انگار وجود نداره حتی نگاش نکن وقتی میاد سلامم میکنی اینور اونور نگا کن توچشاش نگا نکن انقدر میسوزونه طرفو 

کوتا نیا ببین همینکه بهش اهمیت ندی و جز سلام کاریش نداشته باشی اینم ارومت میکنه ولی اگه اون به کار ز ...

مامانم همیشه میگه دختر مظلوم و آرومه من دستِ چه جاری افتاده.خیلی سخته برا من که رفتارای اون رو برگردونم به خودش ولی میکنم پیشرفتم کردم اوایل خیلی ضایع بودم. خود درگیری داره به خدا 

😍
ببخشین ها ولی بخوره تو سرشون اینجور دوس داشتن تو جمع پیش همه اون رو بیشتر تحویل بگیرن بهش بیشتر احتر ...

اصلا مهم نیستن مهم شوهرته دقیقا زندگی منم اینجوریه چون من انتخاب شوهر بودم مادرش اینا زیاد خوششون نمیاد ولی خوب مهم فقط شوهرمع

اصلا مهم نیستن مهم شوهرته دقیقا زندگی منم اینجوریه چون من انتخاب شوهر بودم مادرش اینا زیاد خوششون نم ...

آره مهم فقط شوهر آدمه

ولی متاسفنه رفتار بقیه هم میتونه منو بهم بریزه هرچند سالی 4.5 بار میبینمشون.

😍