2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه...

319 بازدید | 36 پست

سبزی اینا بخر بزار فریزرت..لوبیا بخر بزار فریزرت..فلان کوفتو بخر بزار فریزرت ...بعد زایمان لازمت میشه..منم گفتم والله سه روزه به پسرت میگم یکم عدس بخر با بررنج خوب میشه

نمیخره..

والله بجای اینکه به من امر کنه ..یکی نیس بگه به پسرت بگو بخره..

یا خیلی دلت برام میسوزه برام اماده کن..میبینی با این شکم گنده سخته..

اصلا این زن دهنشو باز میکنه حرصم میگیره..دست خودم نیس بخدا

حرص نخور

میگفتی من که نباید بخرم، بگو پسرت بخره بذارم فریزر. گرچه من که نمیتونم میگم بخره شما زحمتشو بکشید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یبار جلو مادرشوهرت به شوهرت بگو راست میگه مامانت چه زن بفکریه میگه اینارو بگی برا بعد زایمانت بگیر حتما 

بعدشم تو خلوت برو رو مخ شوهرت که ای درد داری و ای سکمت گندست مامانش بگیره شما باهاش حساب کنین

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

چرا ب خودم زحمت بدم

پسرتون پس چیکاره س ک من دست ب سیاه و سفید بزنم با این وضع

پول تو جیبشه و عقلش سرجاشه میگم همه رو هم اماده و ریز شده بخره بیاره شما نگران نباش😎😂

یبار جلو مادرشوهرت به شوهرت بگو راست میگه مامانت چه زن بفکریه میگه اینارو بگی برا بعد زایمانت بگیر ح ...

والله از دور نشسته امر و نهی میکنه برام..

بره به پسرش بگه..هرسری منو میبینه بهم میگه این چرندیاتو

والله از دور نشسته امر و نهی میکنه برام.. بره به پسرش بگه..هرسری منو میبینه بهم میگه این چرندیاتو

عزیزم 

تو بارداری اصلا حرص نخور قشنگ جلو مادرشوهرت به شوهرت بگو چهارتا هندونه هم بزار زیر بقل مادرشوهرت 

بعدددد ب شوهرت بگو حقشه مامانت بگیره من ک هیچی تو هم سر کار میری نمیتونی

چیزبدی نگفته عزیزم من که تجربه دارم بهت می گم.من سرپسرم خیلی کارارونکردم.خالم پسرش ۸ماه بعد پسرمن به دنیااومد باورت نمیشه خونه وزندگیشو باون شکمش انقدرتمیزکرده بودفریزرشوپرکرده بود همه چیوآماده کرده بودرفت زاییداومدراحت مادرشوهرت به فکرته که اینومیگه شوهرتم بازبون نرمش کن خریداتوبکنه

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
عزیزم  تو بارداری اصلا حرص نخور قشنگ جلو مادرشوهرت به شوهرت بگو چهارتا هندونه هم بزار زیر بقل ...

والله بخدا بقران...یدونه زنگ نمیزنه حالمو بپرسه..یدونه منو دعوت نکردن برا ناهار...

نشسته دستور میده..

وا

حرفش ک بد نیست

ی تجربست میدونه از فردا ک بچه بیاد فرصت این کارارو نداری بهت میگه انجام بدی

مامانمم ب خواهرم و زن داداشم گفت هر چی میتونی الان آماده کن بزار فریزرت بعد زایمانت تا ی ماه نمیتونی این کارارو بکنیا

چیزبدی نگفته عزیزم من که تجربه دارم بهت می گم.من سرپسرم خیلی کارارونکردم.خالم پسرش ۸ماه بعد پسرمن به ...

بفکرمه خودش برام اماده کنه..البته پولشو بده شوهزم..

بفکرمه به شوهرم بگه..

دوروزه به شوهرم میگم یه کیلو عدس بخر با برنج دم کنی خوب میشه نمیخره..اتفاقا به ننه اش هم گفتم دیروز..بازم مخ منو میخوره

والله بخدا بقران...یدونه زنگ نمیزنه حالمو بپرسه..یدونه منو دعوت نکردن برا ناهار... نشسته دستور میده ...

دلت خوشه دختر 

دیروز بعد بک ماه ک من اومدم شهرم ک مامانم مراقبم باشه رفتم خونشون 

خدا شاهده از تو اشپزخونه در نیومد 

بک کلمه نگفت بچت خوبه یا نه عین مایت 

فقط نگرانیش این بود تو چرا ب جاریت ک رفته کربلا زیارت قبول ندادی 

اینا ذو ول کن دوبار ک از طرف پسرش دو زممت بیوفته از این دستورات نمیده

دلت خوشه دختر  دیروز بعد بک ماه ک من اومدم شهرم ک مامانم مراقبم باشه رفتم خونشون  خدا شا ...

بخدا دلم اونقدر از همه خانواده شوهرم پره که حد نداره...کوچکترین حرفشون کافیه تا بهم بریزم..بخدا نمیخام ریختشونو ببینم