2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 67 پست
اما بنظرت درسته بعد از یه هفته اشنایی ک من نمیشناسمش بهش بگم بیاد خاستگاری

خب بهش بگو بیاد از اون طریق اشنا شین زیر نظر خانواده ها.این کاملا درسته اصلنم عجیب نیس.اینجوری اگه واقعا قصد اشنایی برای ازدواج داشته باشه حتما میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑مشکل اینجاس ک منم شیطون گول زد دستشو محکم گرفتم 

اول اون گفت؟عب ندارهه مهم بعداینه.بعدش اصلا اجازه نده دست بزنه حتی عکس بی حجابم نده بعدا امکانش هست برات دردسر درست کنه مخصوصا که حتما میدونه دخترخوبی هستی

[QUOTE=106302727]خب بهش بگو بیاد از اون طریق اشنا شین زیر نظر خانواده ها.این کاملا درسته اصلنم عجیب نیس.اینجوری اگه و ...[/QUOTE

من الان هزار جور فکر ب سرم زد ک مثلا نکنه بگه اره این خاستگار ندارره این حرفا یا اینکه از این دختر ترسوهاس اصلا دارم داغون میشن از بس ک‌ فکر کردم .‌

[QUOTE=106302727]خب بهش بگو بیاد از اون طریق اشنا شین زیر نظر خانواده ها.این کاملا درسته اصلنم عجیب ...

ببین اگه اونطور که من بهت گفتم بگی اصلا این فکررو نمیکنه و تازه میگه چه دختر عاقلیه و برا خودش ارزش قائله که نمیخواد ریسک کنه تو زندگیش.بگو دوستی بااعتقاداتم جور نیس و سخته اعتماد تو این روابط و رابطمون باید تموم شه.بعدش که اون مخالفت کرد بگو حرفم عوض نمیشه و اگه گفت دوست دارم و واقعا میخامت و...بگو باشه پس از راه درستش بیا و ثابت کن و بعدش تموم کن رابطه رو.مطمئن باش هم ارزش خودت حفظ میشه هم اگه واقعا بخادت اقدام میکنه.باور کن اینو تجربه کردم که میگم انواع اقسام دوستیارو توخودم و بقیه دیدم.و بااطمینان میگم کسی که تو قرار اول دستتو بگیره خیلی ادم‌ضعیفیه و غیرقابل اعتماد

[QUOTE=106302727]خب بهش بگو بیاد از اون طریق اشنا شین زیر نظر خانواده ها.این کاملا درسته اصلنم عجیب ...

وای خیلی ساده ای چون اولین رابطتته بخاطر اونه اصلا ربطی به ترسو بودن نداره ربط به عاقل بودن یا بچه بودن داره.بشین امروز کامل رو حرفم فک کن ایشالا بهترین تصمیمو میگیری