2777
2789
عنوان

دوستی

359 بازدید | 67 پست

سلام دوستان ازتون راهنمایی میخام ..ی کاره اشتباهیی کردم الانم موندم چیکار کنم .

با یه پسری دوس شدم برای اولین بار ...حالا هذاب وجدان دارم که چرا دوس شدم.از یه طرف نمیدونم به پسره چی بگم چون خیلی دوسم داره .اما اینجوری خودش میگه من نمیدونم دوس داشتن چجوریه ..نمیدونم چجوری بگم بهش من نمیخام با کسی دوس باشم یه جورایی زبونم بند میاد موقع گفتن این حرف واقعا نمیدونم چیکار کنم خواهشن راهنماییم کنید..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری که به ما گفتی بگو.بگو من بخاطر تنهاییم خواستم باهات در ارتباط باشم ولی الان عذاب وجدان دارم و نمیتونم ادامه بدم.دوست ندارم با کسی توی رابطه باشم. اون هم دوستت نداره.پسرا همشون آب زیرکاهن.غیر تو قول میدم پنج تای دیگم داره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

یه دوستی داشتم با یه پسری دوست شده بود و تلاش میکرد که بهم بزنه.. گریه و زاری که من نمیخوامش... ده سال گذشت و کماکان دوست بودن 😉😉 الانم یه پسر سه ساله دارن 

عشق سالهای کرونا... پسرم 

خطتو عوض کن

تلگرامتم دیلت کن

هیییییچی هم نگو بهش چون اگه بهش بگی کلی مزخرف میگه تا نظرتو عوض کنه

یهو بزار برو بنظرم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بگو من نمیتونم با کسی دوس باشم عذاب میکشم اگه دوسم داری بیا خاستگاری 

اگه گفت اشناییه دوستی نیس بکش تو دهنش دندوناش بریزه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.