2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 67 پست

منم یه غلطی کردم دوران مجردیم همینطوری سر ترحم با یکی موندم بعد بهش علاقه مند شدم ولی نشد که بهم برسیم.هم به اون آسیب زدم هم به خودم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم بچه ای بنظرم اگه پسر خوبیه نگهش دار ولی اگه باعث ناراحتیت میشه و فکرتو خیلی مشغول کرده ولش ...

نمیدونم از کجا بفهمم بچه خوبیه یا بدیه  واقعا سخته فهمیدنش 

یه اشتباهیی کردم رفتم دیدنش بعد دستمو گرف

دیگه این کارو نکن من الان پشیمونم.تو سنت از اون موقع من خیلی بیشتره من بچه بودم تو چرا؟من الان همسن تو ام.این کارو نکن به خدا من تا تهش رفتم.تهش هیچی نیست

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اووو پس الان میایی میگی 😂 بابا عشق ۲۰ سالگی کشکه 😂

اذیتش نکن خود تو هم بخوای ازدواج کنی باید زن بیست ساله یری هااااا.میگم بیا استارترو بگیر نگا دختر پاکیه

چقد بد واقعا منم رودربایستی دارم باهاش ینی نمیتونم حرفمو رک بزنم ..باید از یه راهه دیگه برم جلو  ...

جواب نده خاموش کن از طریق ی پیام بش بگو و خلاص .ب من نگاه کن ۷ سال زندگی از دس رفتم درس بشه برات

اووو پس الان میایی میگی 😂 بابا عشق ۲۰ سالگی کشکه 😂

همچین میگه انگار خودش چند سالشه هااااا.بیا برو تاپیک خودمون درم ببند