2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خطتو عوض کن تلگرامتم دیلت کن هیییییچی هم نگو بهش چون اگه بهش بگی کلی مزخرف میگه تا نظرتو عوض کنه ...

وای ن بدترین کار ممکنع

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

ببین من یبار مث تو شدم حتی خودش گفت اگه میخوای نباشم؟

منم تو رودربایستی و اینکه گفته بود دوستم داره گفتم باشیم درصورتی ک حتی ازش خوشم نیومده بود.خداشاهده ۷ سال از جوون ترین روزای جوونیم باهاش گذشت ک هیچ همه خاستگارامم بخاطرش رد کردم وقتی دیگه وابسته اش شده بودم و کلی فرصتای زندگیم از دستم رفت

پسرا که نمیدونن دوس داشتن چیه . امپرشون میزنه بالا حس دوس داشتن دارن وگرنه دوست داشتن فراتر از این حرفاست 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
بگو بیا خواستگاری اگه میخواد ازدواج کنه میاد اگه نمی خواد هم میره 

وااااا کامی اینجوری که زشته بیاد هم بعد منت میزاره سرش که تو دنبال من بودی گفتی بیا خواستگاری.اینی که من گفتم بهتره.میفهمه دختر پاکیه و اگه واقعا دوسش داشته باشه میاد دنبالش

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
وای ن بدترین کار ممکنع

اخه میگه زبونم بند میاد موقه حرف زدن ، اینجوریم ک میگع مشخصع بلد نیست رک و راست بهش بگه دیگه بمن زنگ نزن

بنظرم اگه درحده تلفنیه خطشو عوض کنه

وگرنه من میدونم اون طرف انقدر مزخرفات میگه تا نظرشو عوض کنه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
ببین من یبار مث تو شدم حتی خودش گفت اگه میخوای نباشم؟ منم تو رودربایستی و اینکه گفته بود دوستم داره ...

چقد بد واقعا منم رودربایستی دارم باهاش ینی نمیتونم حرفمو رک بزنم ..باید از یه راهه دیگه برم جلو 

خطمو نیاز دارم .نمیشه که😑

اگه میشه پس چنروزی خاموشش شد. چون هی میخاد مزاحمت ایجاد کنه بعدش برات ، چون من این چیزارو گزروندم میدونم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕