2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان الان مشگل بیشترماخانوما شده کیست وتنبلی ،و همش به خاطر عادت بد زندگی کردن وغذاخوردنمون ،بیشتراین بیماری های زنونه مخصوصا کیست وتنبلی به خاطر سردی رحمه و متاسفانه طب جدید که خیلی هم ادعاش میشه اصلا به این چیزا اهمیت نمیده و به جای اینکه اساسی ریشه مریضی رو تو بدن حل کنه فقط میخواد مقطعی بادارو و هورمون مشگل و واسه یه بچه حل کنه که همونم بیشتربا شکست مواجه میشه وباعث یه مریضی دیگه میشه ،سقط مکرر ،فولیکولای زیاد وپوچ که خودش باعث کیستای بیشتر میشه و هورمونا بدتربه هم میریزه و هزارمشکل روحی وجسمی دیگه ..

واقعا وقتی میشه با چند ماه رژیم غذایی وداروی گیاهی و ورزش و ..این مشگلات وریشه کن کرد چرا انقد وقت و هزینه بیخودی میزارید پای این قرص وآمپولا ،

واقعا دلم میسوزه وقتی خودم این مشگلات و داشتم وتو چندماه بدون یه قرص وآمپول همه مشگلم حل شده ولی انقد تاپیک ناراحت کننده فقط واسه تنبلی وکیست میبینم 😔

به این تاپیکم سربزنید و مشگلتون وریشه ای حل کنید نه مقطعی .به نظر من این که میگن طب سنتی حوصله و وقت زیاد میخواد دروغه ،من دوستامو میشناسم که الان بیشتراز۴ ساله فقط واسه کیست وتنبلی درگیر این دکترو اون دکتره ومشلش حل که نشده بیشترم شده ولی من خداروشکرکمتراز ۴ ماه همه مشگلاتم حل شد .امیدوارم با این تاپیک تونسته  باشم مشگل یک نفرو حل کنم .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3289017/هرکی-پلی-کیستیکهزخم-دهانه-رحم-وعفونت-شدید-و-تنبلی-و-داره-بیاد-تو-من-که-خوب-شدم-خ

منم اگه باردار نباشم باید از روز سوم پری بخورم دعا کن باردار باشم

شما با خوردن قرص لتروزول ماه چندم باردار شدید؟

برای هرکسی که دلش بچه میخواد دعا کنید برای منم دعا کنید هرچه زودتر خدا دامنمو سبز کنه😇
2790
2778
2791
2779
2792