ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته تقصیر شوهرم بود که از قول من گفته بود که یعنی من گفتم بریم شام بیرون.چون خودش گفته بود
حالا گذشت دیگه بهش فکر نکن این وسط ی دعوا هم با شوهرت راه نندازی حالا گلم.اونم یادش میره اگ میدونی خیلی ب دل میگیره و مهمه واست ی هدیه ای چیزی بگید واسش.
ناراحت شده باز خوبه مستقیم آدما حرفشونو میزنن نه مثل اطرافیان من پشت سرم چقدر منو ناراحت کردن سعی کنید از هم دلجویی کنید آدما زود دلشون میشکنه شما دلجویی کن مادر همسرتونه احترامش واجبه از نظر عقلانی گفتم
به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
اره خودمم کلی ازش دلجویی کردم چون میدونم اکر این اتفاق واسه مامان خودمم میفتاد ماراحت میشد ولی خب
آفرین که درک کردی واقعا توقع این جواب نداشتم آفرین به درک و شعورتون؛امیدوارم همیشه همینطور بمونید و مشکلی واستون پیش نیاد اگر هم پیش امد خیلی کوچک باشه و اینکه زندگی مشترک یعنی یه خانواده جدید که شاید شناختی ازشون نداریم و گاهی باعث ناراحتی همدیگه میشیم اما همینکه درک کنیم ناراحتی هم کم کم از بین می ره
به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯