2777
2789
پانیذم حرفاش باحال

مامانشو دیدی؟😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسشو بزار 😌

بزارم انگشتاتو میبری😜

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خدا حفظش کنه ولی اصلا به دل من نمیشینه که البته مهم نیست چون منم به دل خیلیا نمیشینم شاید😆 جمله بند ...

ب دل من ک نشستی بلا😜

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
حسادت😔

یکی میگفت شبیه سندروم دانه 😟😟

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
فقط مایسا شکمو😁😁

وای میبینی چجوری میره ایس کریم میاره خخخخخ اخلاقای پسر من کپ لناعه دلم ضعف میره میبینمشون

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کودکان کار مدرن والا بهر بچه انقد برسی مدل موهای مختلف ،شیک ترین لباسارو بپوشونی نازه،هرچند چهره ...

چرااا

قرو فر برا بچه که خوبه

اخه لباس و نمیدونم کفش و پاپوش و تل و هدبند و کلاه

و کلا این قرتی بازیه خیلی رو بچه اثر میزاره

رو زیباییش یا زشتیش

یا کلا تیپشو و اینا

نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه