2777
2789
عنوان

برادرشوهر عقده ی و بیما ر

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 62 پست
من توراه برگشت دلم طاقت نیاورد ‌شوهرم راصی کردم بریم روستا پیش خانوادش وسر راه گل گرفتیم رفتیم خونه ...

دست تحریفشم که خوبه. نوش دارو پس از مرگ سهراب. بهش می گفتی تو برو اول حرف زدن یاد بگیر بعد بیا زر بزن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وشوهرم اتیش گرفتیم شوهرم وایستاد دعواش کردن واینکه شوهرم از دست زنش هم که خیلی بی ادب ناراحت بود وبه اونم چیز گفت مثلا اینکه شما بادمجون دور قاب چینینن وبه طمع پوله دور مادرم هستین (چون داداشا میگن ما شهم خاصی از ارث پدر شوهرم نداریم پدر شوهرم ۶ماه بهرحمت خدا رفته واین پسر کوچیکه میگه خونهی شهر مادر م برا منه واز این حرف ها کلا یه هزاری هم به ما کمک نکردن تا به امروز) وکوهی اومده دهی رودر کنه واز این حرفها اونم گفت زن من عالیه زن توهیچی نیست زن تو بی سواد زن من دکتره وپولداره

پس اثلا نگاهش نکن هرچی گفت جوابشو نده اینجوری بقیه حداقل متوجه میشن که حرفاس برای شما مهم نیست اگر خ ...

اصلا یه اژدهای به نوع خودش خیلی دوست داره شوهرم رو جلومن صایع کنه

چقدر خاله زنک و بیشعور. کم محلش کنید و به نظرم مادر شوهر یا پدر شوهرتون باید یه چیزی بهش بگن

پدر شوهر ومادرشوهرم به شدت لوس واز خود راصی بارش اودن والان ۶ماه پدر شوهرم به رحمت خدا رفته

همیشه به نهو احسنت ازشون پزیرای کردم واحترامشون رو گداشتم چقدر برای ازداج شون تلاش کردم ودوق کردم خصوصا این داداش کوچیکه درصورتی که خودمم ازش کوچکترم تا حالا یه حرف بی ادبانه بهش نزدم