2777
2789
عنوان

اونایی که بچه شون پسره جواب بدن لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 47 پست
گلم بعضیا میخوان جنسشون جور بشه. بعضیا هنوز خانواده متعصبی دارن.‌بعضیا با دختر یا پسر نمیتونن ارتباط ...

ایشالا که هرچی خدا بخواد بده و سالم باشه درسته حرفم کلییشه ایه ولی باورتون نمیشه چن نفرو دیدم ک با زور و بدبختی پسردار شدن و الان ک بچشون بزرگ شده به حدی اذیتشون میکنه ک مادره پشیمونه...اخه از نظر خودم دخترو راحتتر میشه بزرگ‌کردو روش اثر داشت 

قدر بدونید دختر داشتن بهترین نعمتیه ک خدا به بعضیا میده و متوجه نمیشن

من دوتاپسر دارم 

خداروشکر

ولی دلم میخواد یه دختر داشته باشم 

وقتی پیر شدم همدمم باشه

کسی باشه بهم زنگ بزنه 

حالمو بپرسه 

نمیدونم شاید توهم احتیاج محبت دارم البته زمان پیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که هرچی خدا بخواد بده و سالم باشه درسته حرفم کلییشه ایه ولی باورتون نمیشه چن نفرو دیدم ک با ز ...

کاملا درسته

آدم باید از خدا فرزند سالم و صالح بخواد. هر چی خدا داد رو بپذیره

لطفا بیشتر توضیح بدین👌

والا من تجربه ای در این مورد ندارم فقط در این حد میدونم ک پدر هست ک هم میتونه کروموزوم زنانه x رو به تخمک بده و هم کروموزوم مردانه y. چون خانم ها فقط کروموزوم x رو به جنین منتقل می کنن و درنتیجه عامل تغییرجنسیت جنین پدر هست نه مادر. شما حتا اگر به جای گرمیجات یک عدد پسر کاکل زری رو هم درسته میل بفرمایید من بعید میدونم تاثیری روی جنسیت جنینتون داشته باشه.

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
من دوتاپسر دارم  خداروشکر ولی دلم میخواد یه دختر داشته باشم  وقتی پیر شدم همدمم باشه ک ...

نه اخه واقعا دختر خیلی مهربونه و از سمتیم همجنس خودته میدونه چی خوشحالت میکنه کی باید کنارت باشه و کلا باهاش میشه رفیق شد

والا من تجربه ای در این مورد ندارم فقط در این حد میدونم ک پدر هست ک هم میتونه کروموزوم زنانه x رو به ...

اینی که شما میگین درسته اما زن گیرنده ی اسپرمه، و ایکس و وای ها ویژگی های متفاوتی دارن

برای همین محیط قلیایی و بازی بدن زن و همچنین اقدام دور یا نزدیک به تخمک گذاری به دلیل ویژگی های متفاوت ایکس و وای تاثیر داره

دوستان خواهش میکنم همه نظر بدن که یه تاپیک جامع بشه برای اونایی که به هر دلیل پسر میخوان🙏❤

ببین یک سری چیزا جنبه ی علمی داره

مثل همین اسیدی قلیایی بودن بدن زن یا روز تخمک کذاری

اما این ها فقط شانس رو‌کم و زیاد میکنه و در نهایت قطعی نیست

عوامل زیادی تاثیر دارن 

اینی که شما میگین درسته اما زن گیرنده ی اسپرمه، و ایکس و وای ها ویژگی های متفاوتی دارن برای همین مح ...

ببینید من اطلاع کاملی ندارم که جنسیت در اسپرم معین میشه یا اینکه اون اسپرم حتمن باید به تخمک برسه و بعد جنسیت مشخص بشه یا نه

اما 

این رو از اهل علمش شنیده م که مادر نقشی در تعیین جنسیت فرزند نداره. و وقتی که جمله ای به اینصورت مطلق بیان میشه یعنی اینکه مطلقن به همین شکل هست

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
ببینید من اطلاع کاملی ندارم که جنسیت در اسپرم معین میشه یا اینکه اون اسپرم حتمن باید به تخمک برسه و ...

منظور از این که مادر در تعیین جنسیت نقش نداره اینه که مادر فقط حامل ایکس هست و مرد حامل ایکس و وای، پس مرد جنسیت رو تعیین میکنه چون زن عملا فقط ایکس داره 

اما از اونجایی که به محیط بدن مادر ایکس یا وای مرد وارد میشه، محیط میتونه روی زنده موندن یا نموندن ایکس با وای تاثیر بذاره

مثلا تحقیقات نشون داده که عمر زنده موندن ایکس از وای بیشتره، به دلایل فیزیکی، پس اگر هر دو وارد شن اما تخمکی در بدن مادر وجود نداشته باشه مجبورن صبر کنن، توی این مدتی که تا ازاد شدن تخمک طول میکشه وای ها زودتر از بین میرن و شانس زنده موندن ایکس ها بیشتره، اینجوری میشه که میگن شانس دختر داشتن در روزهای قبل تخمک گذاری بیشتره

یا ویژگی وای ها اینه که در محیط قلیایی بیشتر زنده میمونن و راحت تر حرکت میکنن، پس هرچه بدن مادر قلیایی تر باشه یا سن مادر کمتر باشه ( که بازم در سن کمتر بدن قلیایی تره) باعث میشه وای ها راحت تر حرکت کنن و برسن به تخمک و شانس پسرزایی زیاد میشه

و از این دست مطالعات

منظور از این که مادر در تعیین جنسیت نقش نداره اینه که مادر فقط حامل ایکس هست و مرد حامل ایکس و وای، ...

ممنون از توضیحاتتون. ولی خودتون درباره بدن مادر صحبت کردین پس مادر هم میتونه تو تعیین جنسیت تاثیر بزاره. با محیط واژن و خونش که قلیایی هست یا اسیدی. که این فقط با رژیم غذایی تعیین میشه. ولی اگر مرد ضعیف باشه وای کمتری تولید میکنه. پس عملا هم زن هم مرد در تعیین جنسیت موثر هستن.اینکه میگن مرد مسئول تعیین جنسیت هست دارن به کروموزوم وای اشاره میکنن. ولی عملا زن و مرد هر دو باید تحت رژیم غذایی باشن.البته رژیم برای افاردیکه طبع متعادل ندارن و قص علی هذا که این مطلب طولانیه

ممنون از توضیحاتتون. ولی خودتون درباره بدن مادر صحبت کردین پس مادر هم میتونه تو تعیین جنسیت تاثیر بز ...

منم نگفتم زن تاثیری نداره

اتفاقا اگه بخونین کامنت هامو هم به شما هم به دوست عزیز دیگه میبینین گفتم هردو تاثیر گذارن

اما چیزی قطعی نیست

یعنی چون فقط احتمال ها جابه جا میشه نمیشه گفت صد در صد تاثیر داره

مثلا همین متد شتل یا رژیم غذایی تا ۸۰درصد درست درمیاد نه صد درصد