2777
2789
عنوان

اونایی که بچه شون پسره جواب بدن لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 47 پست

من شنیدم اگر زن هم ارضا بشه بچه پسر میشه نمیدونم چقدر درسته 

من خودم رژیم خاصی نگرفتم طبعم سرده و همه جور غذایی میخورم و الان دو تا پسر دارم 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم پسره...خدا  داد والا...هیچ کاری نکردم....

خدا حفظش کنه عزیزم😘 میشه یکم درباره رژیم غذاییت تو اون دوره قبل از بارداری بگی؟

هدفم اینه که اکثر خانما بدونن جنسیت ربط زیادی که رژیم و این چیزا نداره ...

خدا حفظش کنه عزیزم😘 میشه یکم درباره رژیم غذاییت تو اون دوره قبل از بارداری بگی؟ هدفم اینه که اکثر ...

همه چی میخوردم😁 

نصیحت من به همه اینه که همه چی بخورن....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خواهر من بدون هیچ کار خاصی پسرداره 😐😐درسته شخصیه ولی چراانقد همه خودشونو میکشن واسه پسر من فک میک ...

گلم بعضیا میخوان جنسشون جور بشه. بعضیا هنوز خانواده متعصبی دارن.‌بعضیا با دختر یا پسر نمیتونن ارتباط برقرار کنن.خیلیا هم دختر میخوان اما چون راهش یکم آسون تره زیاد دربارش تاپیک نمیزنن

نمیدونم  اگه میدونستم که راست وچپ دختر نمیزاییدم

بلاخره هم باید دختر باشه هم پسر....وگرنه نسل آدم منقرض میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چند سالته؟

۳۵

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹