2777
2789

شوهر من کارت یارانه را داده دست من که یارانه ما و سه تا بچه هام  روی هم میشه حدود ۲۳۰که برای خرج خودم دست من باشه منم خیلی وقتا برای وسایل مورد نیاز بچه ها و خونه ازش خرج میکنم وقتی بهش میگم پول بهم بده میگه مگه یارانه کامل دستت نیست

البته تمام خرج ریز و درشت خانه هم خودش میکنه ولی خب گاهی لباس و اسباب و بازی و .... با پول یارانه که دست خودمه برای بچه ها میخرم نمیگم کمه ولی دوست دارم شوهرم خودشم یه پولی بهم بده نمیدونم توقع من زیاده یانه؟بنظرتون ماهی ۲۳۰هزار که از یارانه دستمه دیگه لازم نیست شوهرم پول بهم بده؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

منکه هیچ پولی نمیگیرم 

اگه چیزی لازم باشه کارتو برمیدارمم میرم بیرون  

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یارانه دستمه  اول برا بچه ها خرج میکردم  الان نه  میگم بده ندادم هیچی نمیخرم ...

دور از جونت عزیزم یعنی دیگه هیچ پولی شوهرت بهت نمیده؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
منم

بهتره مگه نه ؟

تازه میریم فروشگاه خرید 

هرچی دلم بخواد برمیدارم 

پد بهداشتی گرفته تا انواع خوراکیا واسه ی ماهم 

لباسم هرچند وقت ی بار میرم بازار تهران ارزونتره 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم