2777
2789
عنوان

دلم گرفته

70 بازدید | 17 پست

سلام

دیشب باهمسرم سبد مسافرتو اماده کردیم

امروز قراربود بریم تفریح،که خاب موندیم،ساعت ۱۱بیدارشدم،همسرم باز خابید،منم از لجم بیدارش نکردم

الانم انقد گف بریم بیرون نرفتم

اعصابم خورده

همش ذوق امروزو داشتم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

منم امشب همچین داستانی برام پیش اومد قرار بود بریم کافه کلی داستان برام پیش اومد و دیگه الان دارم میمیرم

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان برو، جمعه بعدم میری  

نرفتم ازدسش عصبیم

ضایه شدم 

نامزدیم

خونه پدرشوهرمم

این هفته میخام برم شهرمون

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
منم امشب همچین داستانی برام پیش اومد قرار بود بریم کافه کلی داستان برام پیش اومد و دیگه الان دارم می ...

خیلی بده

ضدحاله

حالا ماهمه چیمونم اماده کرده بودیم

چشام پراشکه 

جلوی مادر همسرم نمیتونم 

نرفتم ازدسش عصبیم ضایه شدم  نامزدیم خونه پدرشوهرمم این هفته میخام برم

تو نامزدی خودتو ،عصبی نشون نده، دیگه پیش اومده ،پاشو برو بیرون ی بستنی بخور همه چیز و فراموش کن دختر خوب

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
از عمد كه نبوده خواب موندين. لجبازي نكن الان برو بيرون

اونم  از ناراحتی رفت بیرون ولی حقشه

خیلی بده ضدحاله حالا ماهمه چیمونم اماده کرده بودیم چشام پراشکه  جلوی مادر همسرم نمیتونم&nbs ...

خیلی بد بود با هم دعوامون دشد 

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
تو نامزدی خودتو ،عصبی نشون نده، دیگه پیش اومده ،پاشو برو بیرون ی بستنی بخور همه چیز و فراموش کن دختر ...

اتفاقا انقد هیچی نگفتم

الان خوبه که یکم قیافه بگیرم

خیلی بد بود با هم دعوامون دشد 

😭😭😭من خیلی لجبازم میخام لجشو دربیارم خیلی بهم برخورددد

😭😭😭من خیلی لجبازم میخام لجشو دربیارم خیلی بهم برخورددد

ادم ناراحت میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیس

یعنی خودت سراینچیزا هیچ وقت ناراحت نشدی؟

اونم  از ناراحتی رفت بیرون ولی حقشه

هفته ديگه هم نيستي بعدا پشيمون ميشي كه چرا نرفتي. منم بعضي وقتا به خاطر غرورم از اين كارا ميكنم

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...