دخترگلگلی مدیر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 17 پست سلامدیشب باهمسرم سبد مسافرتو اماده کردیمامروز قراربود بریم تفریح،که خاب موندیم،ساعت ۱۱بیدارشدم،همسرم باز خابید،منم از لجم بیدارش نکردمالانم انقد گف بریم بیرون نرفتماعصابم خوردههمش ذوق امروزو داشتم 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤ 1398/07/05 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 یعنی خودت سراینچیزا هیچ وقت ناراحت نشدی؟ شدم ک ب تو میگم نشو، حاصلش ی دعوا سر چیز الکیه ،اعصاب خراب،اما اگه بگذری اول خودت لذتش رو میبری هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 هفته ديگه هم نيستي بعدا پشيمون ميشي كه چرا نرفتي. منم بعضي وقتا به خاطر غرورم از اين كارا ميكنم بزا پشیمون شممیخام نامزدمم ناراحت باشه 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 شدم ک ب تو میگم نشو، حاصلش ی دعوا سر چیز الکیه ،اعصاب خراب،اما اگه بگذری اول خودت لذتش رو میبری&nbs ... نمیخام بدعادت شه 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤