دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 عنوان دلم گرفته 70 بازدید | 17 پست سلامدیشب باهمسرم سبد مسافرتو اماده کردیمامروز قراربود بریم تفریح،که خاب موندیم،ساعت ۱۱بیدارشدم،همسرم باز خابید،منم از لجم بیدارش نکردمالانم انقد گف بریم بیرون نرفتماعصابم خوردههمش ذوق امروزو داشتم 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤ 1398/07/05 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 خب الان برو، جمعه بعدم میری هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
شاداب۵۵ عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 منم امشب همچین داستانی برام پیش اومد قرار بود بریم کافه کلی داستان برام پیش اومد و دیگه الان دارم میمیرم هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 خب الان برو، جمعه بعدم میری نرفتم ازدسش عصبیمضایه شدم نامزدیمخونه پدرشوهرمماین هفته میخام برم شهرمون 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اشي_مشي عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 از عمد كه نبوده خواب موندين. لجبازي نكن الان برو بيرون آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 منم امشب همچین داستانی برام پیش اومد قرار بود بریم کافه کلی داستان برام پیش اومد و دیگه الان دارم می ... خیلی بدهضدحالهحالا ماهمه چیمونم اماده کرده بودیمچشام پراشکه جلوی مادر همسرم نمیتونم 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 نرفتم ازدسش عصبیم ضایه شدم نامزدیم خونه پدرشوهرمم این هفته میخام برم تو نامزدی خودتو ،عصبی نشون نده، دیگه پیش اومده ،پاشو برو بیرون ی بستنی بخور همه چیز و فراموش کن دختر خوب هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 از عمد كه نبوده خواب موندين. لجبازي نكن الان برو بيرون اونم از ناراحتی رفت بیرون ولی حقشه 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
شاداب۵۵ عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 خیلی بده ضدحاله حالا ماهمه چیمونم اماده کرده بودیم چشام پراشکه جلوی مادر همسرم نمیتونم&nbs ... خیلی بد بود با هم دعوامون دشد هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 تو نامزدی خودتو ،عصبی نشون نده، دیگه پیش اومده ،پاشو برو بیرون ی بستنی بخور همه چیز و فراموش کن دختر ... اتفاقا انقد هیچی نگفتمالان خوبه که یکم قیافه بگیرم 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 خیلی بد بود با هم دعوامون دشد 😭😭😭من خیلی لجبازم میخام لجشو دربیارم خیلی بهم برخورددد 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 اتفاقا انقد هیچی نگفتم الان خوبه که یکم قیافه بگیرم زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیس هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
شاداب۵۵ عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 😭😭😭من خیلی لجبازم میخام لجشو دربیارم خیلی بهم برخورددد ادم ناراحت میشه هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیس یعنی خودت سراینچیزا هیچ وقت ناراحت نشدی؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اشي_مشي عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 اونم از ناراحتی رفت بیرون ولی حقشه هفته ديگه هم نيستي بعدا پشيمون ميشي كه چرا نرفتي. منم بعضي وقتا به خاطر غرورم از اين كارا ميكنم آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...