2777
2789
عنوان

گوجه ربی

2481 بازدید | 33 پست

خانما چندتا صندوق گوجه گرفتیم شستیم میخوایم بدیم بیرون برا آب گیری که باهاش رب درست کنیم من تا حالا اینطوری رب درست نکردم همش تو دبه ریختم گذاشتم آفتاب خورده و چنگ زدم ولی خب دردسر داره الان به اسرار مادرم خریدیم بدیم بیرون اصلا خوب میشه ربش؟ و اینکه آیا باید گوجه ها رو قاچ کنیم ببریم یا نه؟ تو چندتا تاپیک گفتن آب گوجه رو باید ریخت اگه دور بریزیم که فقط پوست گوجه میمونه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چی چی ابشو دور بریزم،بده ابگیری،بعدا بیار رو گاز بزار بجوشون

باید گوجه رو درسته ببریم برا آبگیری یا خرد کنیم؟ 

وقتی اب میگیری که آبشو نمیریزی دور ابگرفتی صاف کن تخم های گوجه نمونه  بعد بذار روی گاز بجوشه ...

از روش سنتی بهتره یعنی؟ دوستمون میگن سیاه میشه

نهههه ندین بیرونا سیاه میشه

واااای چرا؟ شما اینجور شده

نه خوردنمی کنی...می شوری گوجه هارو میدی همون دستگاهه بعدمی گیری میاری مثلا الان بدی فرداصبح پاشو یه شلنگ تمیز بندازتوش آبشوبکش بریز بیرون بعد گوجه هاروبریز توقابلمه رواجاق بزار 

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
نه خوردنمی کنی...می شوری گوجه هارو میدی همون دستگاهه بعدمی گیری میاری مثلا الان بدی فرداصبح پاشو یه ...

یکی میگه بریز یکی میگه نریز بخدا موندم. خب آب گوجه که  همش ابه چیش دیگه باقی میمونه

ما هم سه تا صندوق گوجه خریدیم،دادیم بیرون واسمون چرخش کرد .خیلی راحت بعدم آوردم گذاشتم پخت .

لازم نیست گوجه ها را تیکه کنی،درسته باید ببری.فقط دبه به اندازه کافی با خودت ببر چون حجم آب گوجه ها زیاده.

آبشم نریز بره.باید با آبش پخته بشه ،ویتامین و مزه اش به اینه که با آب پخته بشه.

اول شعله زیرش را زیاد کن بعد که به قل خوردن افتاد کنارش کن.و بذار خوب سفت بشه.در پایان هم مدام همش بزن نسوزه

خدایا شکرت   
واااای چرا؟ شما اینجور شده

اصلا سیاه نمیشه وقتی چند باره میریزی مثلا قابلمه ات کوچیکه یه کم میریزی یه کم می جوشه بعددوباره میریزی سیاه میشه

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
از روش سنتی بهتره یعنی؟ دوستمون میگن سیاه میشه

من برای اولین بارخودم درست کردم

گوجه هاروشستم دونصف کردم

گذاشتم جوشیدیک ساعت نیم بعدصافی کردم 

اخرش هم مونده بودباتوری صاف کردم 

گذاشتم روی گازحسابی جوشیدتاسفت شد

هم رنگش هم طعمش فوق العاده شده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود