2777
2789
عنوان

گوجه ربی

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 33 پست

بیرون بدی خوب نیس جاریم داده بود بیرون آبش گرفته بود رنگ رب سیاه شده بود. مامانم واسه من رب گرفت همون شیوه قدیم که میذارن دو سه روز بمونه. عالی شده. قرمز و خوش رنگ. در ضمن آب گوجه هم دور نریزید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا رنگش عالی میشه روش سنتی فقط دستت داغون میشه 

آهان. ممنون. فقط یه چیزی دستگاه آب گیری تخم گوجه هم قاطی آب میشه یا اونا رو جدا میکنه؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
یکی میگه بریز یکی میگه نریز بخدا موندم. خب آب گوجه که  همش ابه چیش دیگه باقی میمونه

عزیزم من پریروزپختم بااین روش پختم وقتی میزاری می مونه یه آبی جدامیشه ازش اون آبومیریزی میره گوجه هامی مونه 

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
اتفاقا رنگش عالی میشه روش سنتی فقط دستت داغون میشه 

دستکش پلاستیکی بپوش!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

میخام داخل دیگ بزارم بپزه حدود 80 کیلو گوجه هست 

میخام داخل دیگ بزارم بپزه حدود 80 کیلو گوجه هست 

یک بنده خدای با چرخ گوشت 

یکی هم باابمیوه گیری خودش ابش گرفت اونم خوب شده بود

برای شمازیاده بدید بیرون ابش بگیرن 

بیاربزاربجوشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم من پریروزپختم بااین روش پختم وقتی میزاری می مونه یه آبی جدامیشه ازش اون آبومیریزی میره گوجه ها ...

آب شو بگیری که انگار فقط تفاله ها را گذاشتی سفت شده زمان زیادی هم نپخته که خوشمزه بشه.بالاخره اون آبشم یه خواصی داره.و تا آبش بخار میشه گوجه ها کم کم میپزه.

خدایا شکرت   
یک بنده خدای با چرخ گوشت  یکی هم باابمیوه گیری خودش ابش گرفت اونم خوب شده بود برای شمازیاده ب ...

من قبلا با سبزی خرد کن یا چرخ گوشت خرد میکردم ولی بعد باید هی صافی کنی یا گوجه ها رو قاچ کنی دردسر داره به همین خاطر میگیم بدیم آب گیری کنن جیگر خودمون بچه کوچیکم نخوریم

ممنون از کمک همتون استرس داشتم این همه گوجه رو خراب نکنم 

اون ابه املاح معدنی داخلش نباید بریزی دور... من مامانم اینا مث قدیم دوروز گذاشتن بعد  ریختنش تو مخلوط کن میگه  دیگه خاله ت صافم نکرد گذاشت رو گاز.. خیلی خوشرنگ شده بود