2777
2789
عنوان

شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 57 پست

شاید همسرت ماخوز به حیا هستن و اصلا راحت نیست جلوی کسی توجه نشون بده به همسرش 

خیلی از مردا اینطورن 

وقتی شما از عشق و توجهش به خودت مطمئنی دیگه چرا خودتو ناراحت کنی

مطمئن باش همسرت کلی دوستت داره و عاشقته

زیادی حساس شدی خوشی زده زیر دلت الکی میخوای بهونه بگیری مردا وقتی با هم جمع هستن زن یکی زنگ بزنه بین خودشون مسخرش میکنن و میگن زن ذلیل

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعا تو خلوت کم نمیذاره ولی پیش بقیه اصن محل نمیده😐

ببین خیلی از مردهارو من دیدم اینکه بخوان جلوی بقیه به زنشون توجه نشون بدن به غیرتشون بر میخوره

واقعا غیرتی میشن

بدشون میاد کسی لحن محبت امیز بین خودش و زنشون رو بشنوه

بهشون بر میخوره...

پس خودتو ناراحت نکن

خودتم میدونی که همسرت کلی دوستت داره

بهش میگم میگه تو اشتباه میکنی من مثل همیشه باهات صحبت میکنم و حالتو میپرسم 

میگم ک بلد نیست نه بی توجهیه...مثلا بگو ددست داری خونه خودشون کنارت بشینه یا جلوشون بهتهمهچی تعارف کنه یا چیزی گفتی مخالفت نکنه..مردل زیاد گیرایی ندارن ک احساسات مارو بگیرن باید مستقیم بگی چی میخواس

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
ببین خیلی از مردهارو من دیدم اینکه بخوان جلوی بقیه به زنشون توجه نشون بدن به غیرتشون بر میخوره واقع ...

اره شوهرمنم اینجوریه😁توخلوتمون خیلی خوبه اماتوجمع انگار یه ادم دیگس،البته نه که اصلا محل نده اماخب عین خلوتمونم نیس،بنظرم استارترم حساس شده نمیشه که اصلا محل نده

بعضی از خانواده های قدیمی اینکه پسر  رفتار محبت امیز با زنش داشته باشه یا قربون صدقه بچه ش بره ...

دیشب خونه پدرشوهرمو دعوت کردم سر سفره شوهرم به پسر کوچیکنون که ۲ سالشه غدا میداد مادرش چند بار گفت بچه زوبفرس پیش مادرش یعنی من‌..خودت غذا تو بخور ...زنیکه بی عقل انگار بچه اون نیست.

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

نامزدسابق منم چهارمحالی بود اونم خیلی دوستم داشت وبهم توجه میکردپیش همه ولی سرکارش که زنگ میزدم عادی صحبت میکردمیگفت مردهای اینجاوهمکارهام آدمودست میندازن

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
دیشب خونه پدرشوهرمو دعوت کردم سر سفره شوهرم به پسر کوچیکنون که ۲ سالشه غدا میداد مادرش چند بار گفت ب ...

اینا از بی اگاهی وبی فرهنگیه،ب دل نگیر،همینکه شوهرت خودش اینکاروبرات انجام میده خودش خوبه،توام تشویقش کن بگو مثلا اینکارت خیلی خوبه ورابطت رو بابچه بهترمیکنه بذارادامه بده ب کاراش

دیشب خونه پدرشوهرمو دعوت کردم سر سفره شوهرم به پسر کوچیکنون که ۲ سالشه غدا میداد مادرش چند بار گفت ب ...

ادم اینجور وقتا پررو باشه بگه بچه رو لز خونه بابام که نیاوردم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز